Üyelik Meselesi Varda:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek

bizim kız arkadaşlardan biri siteyi benden gördü beendi üye olmak istiyo ama sanırım üyelikleri durdurmuşsunuz

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Hani şöyle bir laf var.Bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır.Tahribatta öyle yaptı.

"Tahribat.Com ile ilgili her türlü sorun için destek@tahribat.com'a mail atabilirsiniz."

buna mail at.Üye olmak istiyoruz diyorsun.Eğer kabul edilirsen bir key verirler

(tahri-key) onla üye olacaksınız :D

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek

saolasın hocam teşekkür sölerim:)

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    la üyelik alımı aktif olmadı mı

Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    snmez bunu yazdı:

elime bi dosya geçti o dosya sayesinde kolaylıkla üye olunabiliyo bilmiyorum ama denedim işe yarıyo. yani dosya dediğim html sayfası tahribat üyelik forumunun olduğu sayfa yani bu dosya bana geldiyse nette kişilerde bulunmaktadır üyelik kapandıysa bu dosyanın da kullanılamaz hale gelmesini yani üyelik syafa uzantılarının değiştirilmesi gerekir diye düşünüyorum

biraz abes gibi bu tahrikey eklentisini eklediklerine göre tahrikey talep edilen e-mail adresinin bulunduğu tablodaki tahrikeyle onaylanıcak şekilde yapmışlardır sonuçta burası güvenlik açıklarınında paylaşıldığı bi forum böyle yüzeysel bi değişiklik yapmış olduklarını sanmıyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    snmez bunu yazdı:

elime bi dosya geçti o dosya sayesinde kolaylıkla üye olunabiliyo bilmiyorum ama denedim işe yarıyo. yani dosya dediğim html sayfası tahribat üyelik forumunun olduğu sayfa yani bu dosya bana geldiyse nette kişilerde bulunmaktadır üyelik kapandıysa bu dosyanın da kullanılamaz hale gelmesini yani üyelik syafa uzantılarının değiştirilmesi gerekir diye düşünüyorum

adminlerden biriyle paylaş sanmıorum ama eer böle bişi varsa çözsünler..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

üyelik iki sayfadan oluşuyor.

1. üyelik bölümü

2. üyeliğin kaydedildiği sayfa..

Tahrikeyi yazarken 2. sayfaya tahrikeyin kontrolünü eklememiştim dün yeniden düzenledim tahrikeyi sorun gitti.

Bi daha test et istersen hala sorun devam ediyormu?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

destek@tahribat.com a artık mail atmayın o adresden üyelik artık verilmeyecek. hatta okuyan varmı o mailleri bilmiyorum..

üyelik anasayfada belirtilen tarihde irc.tahribat.com adresinden yapılacakdır verilen tarih de verilen saatten yarım saat önce serverda olun ve /helpop komutuyla adminlere üye olacağınızı hatırlatın
    örn;
     /helpop üyelik için geldim üyeliği bekliyorum
    adminlerden biri size ulaşacakdır yada ulaşamayabilir botdan gelecek mesajları bekleyin 20 dakika kala
    /tbt YeniUye
    komutu aktif olacakdır 5 dakika kala botdan "Üye Alımı 5 Dakika Sonra Başlayacak. /TBT YeniUye komutuyla Üye Alımına Dahil olabilirsiniz." mesajı gelecek belirtilen süredende 15 dakika sonrasına kadar /tbt YeniUye komutu aktif olacak bu süre içinde komutu girenler #YeniUye kanalında adminlerin sorularını cevaplayacak kabul edilenlere keyleri verilecekdir.

Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 8