Üyeliklerdeki Kod Numarası
-
Arkadaşlar kafama takıldı bu mesela rapidsharede felan download yapmadan önce bi linkteki sayıları harfleri bi yere yazıyoruz yada bi siteye üye olurken yandaki sayıları yazın felan diyo o ne işe yarıyo bi yardımcı olursanız sevinirim
Formda arama yapmaya çalıştım ama ne yazacağımı bulamadım, Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
siteye robot saldırılarını engelliyo die biliyorum
-
hocam benim bildiğim o otomatik üyelikleri engelliyor. Yani denyo launch la otomatik üyelik yapamıyorsun. İndir denyoyu kurcala biraz. dökümanları oku. kafana iyice yerleşir neden öyle olduğu. başka bir amacı olduğunu sanmam.
-
guvenlik kodu denilmektedir.
forumlardaki guvenlik kodlari o sayfa uzerinde yapilan islemin flood saldirisina ugramasini engellemek icin yapilan rastgele verilen numaralar yada harflerdir....
orn: bu sitedeki denyo launch programi ile guvenlik kodu kullanilmayan bir foruma binlerce uye kaydi yapabilirsin...
yapilabilcek en basit aciklamasi budur...
edit: ben yazana kadar cevabi gelmis bile : ) -
tek tek değişik harfliler cookielerden kırılabiliyor. Ayrıca siyah renk pixel sayısından da geçilebiliyo kod numaraları. O yüzden renkli kargacık burgacık yapıyolar OCR programlarıyla vs kırılamasın diye.
-
Bir nevi Anti-Denyo ...
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
tek tek değişik harfliler cookielerden kırılabiliyor. Ayrıca siyah renk pixel sayısından da geçilebiliyo kod numaraları. O yüzden renkli kargacık burgacık yapıyolar OCR programlarıyla vs kırılamasın diye.
-----------------------------vee tek resimden değil her bir karakter için yeni bir resim olusturan scriptlerde olan bir acık var aynı font aynı size aynı color bu açığı desteklıyor.CW,d0gma vb. gibi sitelerde bu acıklar mevcut.DoS veya BruteForce ile istenilen saldırı yapılabılıyor :) Sorsan kucuk dagları onlar yaratti...
-
Holy sağolsun onun sayesinde çıktı bu zımbırtılar....