Uygulama İzinlerini Engelleme Yolu Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Chrome bile ebesinin hörekesi izin istiyor kurulum için. Benim fotoğraflarıma ulaşıp g.tüne mi sokacan mk, ben zaten istediklerimi paylaşıyorum...

Diyelim izni verdik, kurulumu yaptık. Herhangi ibr program için diyorum yani. 3. parti yazılımlarla bu izinleri iptal etmek ya da ulaşımını engellemek mümkün mü acaba.

Bunun bi yolu var mı?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android 6 ile mümkün. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

6 ile gelecek fakat öncesinde androidde herşeyi peşin peşin kabul edeceğin için neden istiyor onu söylyim.

chrome ile bir sireye girdin image upload edecen browse ye bastın galeriyi açması lazım ?  yani senin fotolarına erişmesi lazım

google.com da sesli arama yapacaksın yani mic lazım yani mikrafona erişmesi lazım

gibi gibi gider böyle.

androidde güvenlik diye bişi olmadıgı için 6.0 da geliyor bu özellik ios gibi o program erişmesi gerektiğinde izin isteyecek artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

naptınız bro'lar , hangi telefonu hangi sürümü yazılımı kullanıyorsunuz siz öyle

4.4.2 de bile var permission manager olayı

aosp kurun cm kurun aokp kurun android 6 ya ne gerek var 

ios'a win10 a gerek yok , yazılımı değiştirin

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

rootlu telefonda çalışacak uygulamalar var. Bir tane kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum şimdi. Aklıma gelirse yazarım.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 5
iptal uygılama izni