Uygulamalar İçin Paypal Donation
-
Merhaba arkadaşlar. Yaptığım bir uygulamanın androidde testlerini yapıyorum şu an, basit, kar amacı gütmeyen bir uygulama sadece kendi kendini döndürecek gücü olsun diye donate koydum uygulamaya ve PayPal'a yönlendiriyor, paypal'dan da donate button oluşturdum, yani herşey bağış olarak geçiyor fakat 10.000$'dan sonra yapılacak işin ibrazı şart deniyor sitede, ayrıca iOS'ta mesela donate button koymak yasak, donate olayının ne gibi sıkıntıları olabilir, sitelerine koyup ya da uygulamalarına koyup ne gibi sorunlarla karşılaşanlar var ya da uygulamaya dair neler biliyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
-
yaptigin uygulama ne uzerine ? online , live tv izle , medya , muzik , radyo uzerineyse paypal butonun ve icindeki mevcut para patlayabilir. copyright olayindan uzakdur.
harici hayir/yardim isleri mali teftise tabi degil , limit yok. diger hallerde rakam yuksek ise bagisi hakedip haketmedigine bakilir.
bazi hususlarda paypale alternatif; kickstarter, dwolla, stripe, wepay, amazon payment tarzi farkli sistemlere yonelmekte fayda var..
-
hojucuk bunu yazdı
yaptigin uygulama ne uzerine ? online , live tv izle , medya , muzik , radyo uzerineyse paypal butonun ve icindeki mevcut para patlayabilir. copyright olayindan uzakdur.
harici hayir/yardim isleri mali teftise tabi degil , limit yok. diger hallerde rakam yuksek ise bagisi hakedip haketmedigine bakilir.
bazi hususlarda paypale alternatif; kickstarter, dwolla, stripe, wepay, amazon payment tarzi farkli sistemlere yonelmekte fayda var..
wikipedia gibi, bilgiye dayalı bir uygulama insanlara bilgi vermeyi amaçlıyor.
Dün gece epey araştırdım açıkçası hukuk sitelerinde yasak olduğundan bahsedilmiş sürekli.
Zaten wikipedia'nın şu an sitesine girildiğinde foundation ibaresi, ardından bağışlarının paypal üzerinden bile olsa kanuna uygun şekilde miktarının ve süresinin belirtilmesi biraz işkillendirdi beni.