folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Uygun Balik Nereden Alinir (İst Anadolu Yakasi İcin)

Uygun Balik Nereden Alinir (İst Anadolu Yakasi İcin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Buzlukta yerim var fiyatlar masallah bu sene iyi arkadaslar havalar biraz soguyunca bu fiyatlara imkansiz bu sene guzelce doldurayim diyorum daha once sarikanati 7 liradan almistim karakoyden balikci pazarindan 9 kilo cok iyi olmustu bu sene cupra nin fiyati guzel soyle arkadaslarla gidip kasayla filan almayi dusunuyoruz ama bakik hali bize baya uzak kartaldayiz bildiginiz nereler var bu iste nasil donuyor nereden alabiliriz anlatirsaniz alacagim buzlukta dursun 

Internette net bir konu bulamadim faydasida olur belki

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

sabah saatlerinde şile ye uğra hocam. istediğin kadar al uygun fiyattan. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

sabah saatlerinde şile ye uğra hocam. istediğin kadar al uygun fiyattan. 

Ayrinti verirsen sevinirkm hocam neresine gidicez ne zaman gidicez

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bu kadar çokmu seviyosun hocam, 10 20 kg alıp istifleyecek kadar way anasını, ben 40 yıl yemesem aklıma gelmez

DevilKingtr tarafından 29/Eyl/16 15:39 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

kar suyu yedikten sonra palamut al. şu anda yağsız olduğu için bana pek lezzetli gelmedi palamut. çupra nerden geliyor istanbula?

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

kar suyu yedikten sonra palamut al. şu anda yağsız olduğu için bana pek lezzetli gelmedi palamut. çupra nerden geliyor istanbula?

çipura besi olur çoğunlukla çiftliklerden gelir. 

şile de liman a inersen sabah vakti balıkçılar geri dönerken alırsın istediğin kadar hocam. tabiki balık olduğu bir sabah git ki tanesini 4 liradan al koca balıkların. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Cipura bol bu sene bunlar ciftlik degildir bence hocalar 

Balik yemeyen hocalarim karakoye gidin aksam ustu balik pazarinin oraya gidinorada seyyar balikekmek yapanlarin yanina oradan soyleyin yarim ekmek birde acili salgam denize karsi sonra neden bugune kadar balik az yedim diye soylenin 

Baska bilgisi olanlar varsa anlatain haftasonu alayim

Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 7
balik hal ucun baliklar dolaba gelsin raki balikla