Uygun Balik Nereden Alinir (İst Anadolu Yakasi İcin)
-
Buzlukta yerim var fiyatlar masallah bu sene iyi arkadaslar havalar biraz soguyunca bu fiyatlara imkansiz bu sene guzelce doldurayim diyorum daha once sarikanati 7 liradan almistim karakoyden balikci pazarindan 9 kilo cok iyi olmustu bu sene cupra nin fiyati guzel soyle arkadaslarla gidip kasayla filan almayi dusunuyoruz ama bakik hali bize baya uzak kartaldayiz bildiginiz nereler var bu iste nasil donuyor nereden alabiliriz anlatirsaniz alacagim buzlukta dursun
Internette net bir konu bulamadim faydasida olur belki
-
sabah saatlerinde şile ye uğra hocam. istediğin kadar al uygun fiyattan.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
sabah saatlerinde şile ye uğra hocam. istediğin kadar al uygun fiyattan.
Ayrinti verirsen sevinirkm hocam neresine gidicez ne zaman gidicez
-
bu kadar çokmu seviyosun hocam, 10 20 kg alıp istifleyecek kadar way anasını, ben 40 yıl yemesem aklıma gelmez
DevilKingtr tarafından 29/Eyl/16 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
kar suyu yedikten sonra palamut al. şu anda yağsız olduğu için bana pek lezzetli gelmedi palamut. çupra nerden geliyor istanbula?
-
sanane bunu yazdı
kar suyu yedikten sonra palamut al. şu anda yağsız olduğu için bana pek lezzetli gelmedi palamut. çupra nerden geliyor istanbula?
çipura besi olur çoğunlukla çiftliklerden gelir.
şile de liman a inersen sabah vakti balıkçılar geri dönerken alırsın istediğin kadar hocam. tabiki balık olduğu bir sabah git ki tanesini 4 liradan al koca balıkların.
-
Cipura bol bu sene bunlar ciftlik degildir bence hocalar
Balik yemeyen hocalarim karakoye gidin aksam ustu balik pazarinin oraya gidinorada seyyar balikekmek yapanlarin yanina oradan soyleyin yarim ekmek birde acili salgam denize karsi sonra neden bugune kadar balik az yedim diye soylenin
Baska bilgisi olanlar varsa anlatain haftasonu alayim