Uygun Fıyata Sıfır Saglam Kombi Satan Yer Varmı Ankara Civari?
-
beyler 2 tane kombi alacagım ankara cıvarı olması şart bilgiginiz satan yer varmı ?
-
Hocam konuya balta olmasin da ayri konu acmayalim dedim :-)
Su dogalgaz islerinden anlayanlar marka model onerisi yaparsa sevinirim... Bende alicam validenin eve tesisat ...
-
up
-
KESB MÜHENDİSLİK FATİH ŞAHİN 0312 4754073 - ankara
Akhisar'dan faruk beyden aldım numaranızı de, uygun fiyat bekliyorum de yardımcı olurlar.
büyük firmadır. kaliteli ürün satarlar. dandik ürün arıyorsan bulman zor burada...
streetw1se tarafından 26/Eki/13 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
streetw1se bunu yazdı
KESB MÜHENDİSLİK FATİH ŞAHİN 0312 4754073 - ankara
Akhisar'dan faruk beyden aldım numaranızı de, uygun fiyat bekliyorum de yardımcı olurlar.
büyük firmadır. kaliteli ürün satarlar. dandik ürün arıyorsan bulman zor burada...
Saol hocam fıyatları ne alemde?
-
hangi ürün hangi marka hangi özellik olduguna baglı. bir sor ne istediğini ona göre fiyat versinler.
-
JiggSaw bunu yazdı
Su dogalgaz islerinden anlayanlar marka model onerisi yaparsa sevinirim... Bende alicam validenin eve tesisat ...
hocam tavsiyem demirdöküm alma 3 yıldır kendi evimde kullanıyorum 2 defa ana kartı değişti ateşlemesi sorun yaptı 1 kerede.
-
DeZzZ bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
hocam tavsiyem demirdöküm alma 3 yıldır kendi evimde kullanıyorum 2 defa ana kartı değişti ateşlemesi sorun yaptı 1 kerede.
Kime sorsam demırdokum ıyıdır dıyordu :(
pazartesı - salı ya kadar karar vermem lazım :(