Uygun Fiyatlı Hafıza Kartları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

go pro hd hero 2 için 8 gb class 10 hafıza kartım vardı sandiskin çok memnunum ama artık yetmemeye başladı 16 gb class 10 veya biliyorum olmaz da hani bi ihtimal 32 gb hafıza kartı satan link var mı? tabi güvenilen bir site olmalı.saygılar

http://kisalink.tk/oyh bunu düşünüyorum şimdilik

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

bimeks ve vatan'ın sitelerini takip et bazen çok harika indirimler denk geliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

bimeks ve vatan'ın sitelerini takip et bazen çok harika indirimler denk geliyor.

inşallah

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    tataryigit bunu yazdı

inşallah

8 gb class 10 u ne yapacaksın peki hocam. benim 2 gb clas 4var da bana da 8 lik clas 10 lazım :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

şuanda vatanda %25 indirim var bi bak fiyatlara derim bende 64 gb almayı düşünüyorum

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

tataryigit bunu yazdı

inşallah

8 gb class 10 u ne yapacaksın peki hocam. benim 2 gb clas 4var da bana da 8 lik clas 10 lazım :)

hocam dedım ya go proya takıcam dıye
    vatan yıne ucuk ama ya

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 6