Uygun Fiyatlı Tatil Önerileri (Geleneksel)
-
Arkadaşlar Merhaba :)
Bu yılki geleneksel uygun fiyatlı tatil önerileri başlığı için fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
Ben yıllardır Kaş'ta tatil yapmayı tercih ediyorum. Merkezdeki pansiyonlardan birine yerleşip arabayı park edip. Günlerce arabayı hiç kımıldatmadan merkezde takılmayı ve çevredeki beachlere ulaşmayı tercih ediyorum. Bu tarz önerebileceğiniz yerler varmıdır. -
adrasan Xd
-
AslanAmca bunu yazdı
adrasan Xd
varmı hocam öneri kalınabilecek bir yer :)
-
Agustosun ilk 2 haftasi dolu. Onun dısinda kalacaginiz tarihlere göre ekstra indirim yaparım. Çok uygun fiyatli olmus olur.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Agustosun ilk 2 haftasi dolu. Onun dısinda kalacaginiz tarihlere göre ekstra indirim yaparım. Çok uygun fiyatli olmus olur.
Eyw. hocam ilginiz için ama aradığım kriterlerde değil.
Ben beachlere ve merkeze yürüme mesafesi, biraz da konfor istiyorum. Kaş merkez tam istediklerimi sağlıyor ama alternatif yerleride değerlendirmek niyetim. -
Tamamdır ben konuya yazayım bulunsun dedim. Başka bir mürid kiralamak isterse yardımcı olurum yine.
-
Ben bu sene yurtdışına çıkacağım vize yetişirse.
hesapladım 1 hafta Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalmaktansa 15 gün Avrupa turu yapabiliyorum :D
-
Arabayı yükle . Koy koy kamp kamp gez
Güzel bulduğunda 3 gece, beğenmediğinde 1 gece kala kala gez .
-
Ben de ariyorum 1.5 yasinda oğlum bol bol eğlensin istiyorum. daha önce bildiginiz 5 yildizli hersey dahil tavsiyeleriniz varsa eğer iyi olurdu.
-
avrupa dusunenler icin macaristana bakabilirsiniz
- ucuz
- herkes ingilizce biliyor
- herkes cok dost canlisi
- yemekleri guzel
-
Alkolsüz ve görece ekonomik bir yer arayan varsa fethiyede Katrancı Park diye bir otel var. Odaları vasat ama yemekleri efsane bir çok 5 yıldızlı otelde öyle lezzetli yemek yemedim . Zaten odayla pek bir işin olmuyor. Konumu bulunduğu yer falan şahane. Tavsiye ederim