Uygun Tablet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a, bugün tablet almayı düşünüyorum ihtiyaçlarımı yazıcam ona göre bir öneride bulunursanız sevinirim.

İş yerinde her an internete bağlanabilme

Dizimag gibi sitelerden film izleyebilme

Cep telefonu kadar ufak boyut (7 inc mi oluyo?)

Kısaca internette kasmasın norma düzeydeki oyunlarıda rahat oynatsın istiyorum.

İşe gidip gelicem öğleden sonra yorumlara göre bir tablet alacam şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En az 1 GB DDR 3 Ramli bi cihaz al.Dizimag konusuna gelince ise Dizimag bildiğim kadarıyla HTML5'e geçti.Android'in kendi tarayısı sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

amk tablet demeyin bana

haftaya gümrüğe gidecem fuck

kodumun şeyinin vergisi önemli değil 2,5 saat yol gidecem gelecem 50 tl gaz yakacam amk 40 lirada vergi 90 lira 230+90=310 a maal olacak amk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

amk tablet demeyin bana

kodumun şeyinin vergisi önemli değil 2,5 saat yol gidecem gelecem 50 tl gaz yakacam amk 40 lirada vergi 90 lira 230+90=310 a maal olacak amk

Türkiye fiyatına denk gelmiş amk.Bari buradan alsaydın hiç olmazsa 2 yıl garantin olurdu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

amk tablet demeyin bana

Türkiye fiyatına denk gelmiş amk.Bari buradan alsaydın hiç olmazsa 2 yıl garantin olurdu.

1 yıl garantisi var yine fiyatına gelmedi 150 - 200 tl yine kardayım ama manisa merkeze gitmesi ölüm amk sevmiyom manisayı

denizli merkez olsa 45 dk :D bu ilçeyi buraya kuranın amk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Bu nasıl? http://www.androidtabletler.com/7-ainol-novo-crystal-dual-core-1-5-ghz-1gb-android-4-1-16gb-8-8-yeni-model-urun109.html

Aynı zamanda travian gibi browser oyunlarada girilirse güzel olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

piranha aldım bende hocam . daha bugün elime geçti şuan kutusuyla masamda duruyor . kullandım filan cihaz gayet güzel 

hem senin istediğin gibi ufak olanlardan 7 " 

burda özellikleri filan yazıyor herşeyi kullanımıda gayet güzel . 

http://www.uczmarketleri.com/piranha-7-inc-tablet-pc

hsyn.ackgz > skype
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

http://www.bimeks.com.tr/urun/125277/onyo-powerpad-7--tablet-pc-siyah.aspx

bunu aldim gecen basit oyunlarda nette falan iyi baya dokunmatigi fiyatina göre mükemmel denebilir dizimagtende çatır çatır izliyorum dizileri bi bimeks e gidip test edebilirsin cihazi

Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 8