folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uykusuzluğa Karşı Gözlük Geliştirildi



Uykusuzluğa Karşı Gözlük Geliştirildi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2011
    Erkek

    seyhat ediyorsunuz  uyuyamıyorsanız işte teknoloji sizide  düşündü 

    Seyahat eden kişilerde ülkeler arasındaki saatfarkından dolayı oluşan eş zamanlama bozukluğu "jetlag" ve uykusuzluğa karşı gözlük geliştirildi.

    Flinders Güney Avusturalya Üniversitesi'nden Profesör Leon Lack gözlüğü geliştirdi ve şimdi 268 dolara satışasundu.

    Yüksek teknoloji ürünü bu gözlüğün adı "Re-Timer" yani "Yeniden Zamanlayıcı".  Gözlük yeşil ışık dalgalarıyla beyni uyarıyor ve hormonları harekete geçirerek vücut saatinizi ayarlıyor.

    Araştırmalara göre, eğer sabah erken kalkmak istiyorsanız gözlüğü sabah saatlerinde 50 dakika, eğer uyumak ve sabah geç uyanmak istiyorsanız gece yatmadan önce 50 dakika takmanız yeterli. Böylecesabah erken uyanmayacak şekilde vücut saatinizi ayarlıyorsunuz.

    Bu gözlük yorgunluk ve konsantrasyon bozukluğunu da gideriyor.

    kaynak 

    http://www.haberciniz.biz/uykusuzluga-karsi-gozluk-gelistirildi-1739118h.htm

     


    Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
Toplam Hit: 557 Toplam Mesaj: 1