Uykusuzluk & Derin Uyku
-
Merhaba muridler,
Yaklasik 1 yildir uyku duzenim hep bozuk. Gece 12de yatip sabah 8de kalkabilmem bie mucize. Bir turlu duzene sokamiyorum. Hep farkli saatlerde uyuyorum.
Ayrica uykum cok hafif. En ufak bir seste uyanabiliyorum. Son olarak ise, uykuya dalmam cok uzun surebiliyor ve her zaman kalitesiz bir uyku uyuyorum.
Duzene sokabilmem icin tavsiyeleriniz nelerdir?
Ilac takviyeleri tehlikeli midir? Etkili midir? Doktora danismak gerekir mi yoksa bu problem icin kabul gormus yan etkisiz ilaclar var midir onerebileceginiz?
Bir kac gun gece 12de beni kut devirip uyutan bir formul yetetli olacak. Sonrasinda duzene sokabilirim.
-
Ben sigarayı bıraktıktan sonra düzeldi uyku düzenim, sigara içiyorsan bırak, ne zaman uykun geldiğini çok iyi anlıyorsun.
-
Şurada yazmıştım, http://www.tahribat.com/Forum-Uyku-Bozuklugu-Agiz-Sapirtdatmasi-196105/1/#2419853 aynısını öneririm.
-
Benim de bazen bozuluyor uyku düzenim, sonra gelsin sivilceler kırgınlıklar, zaten iş trafik stres okul bi ton şey var yatmadan sarımsağı rendeleyip sütle karıştırıyor sonra da kaynatıp içiyorum, inan ölü gibi uyuyor çakı gibi kalkıyorum. 1 orta boy dişle yap fazla yaparsan tansiyonun düşer hafif çarpıntı yapar bu sefer hiç uyuyamazsın =D
-
bilenyok bunu yazdı
Merhaba muridler,
Yaklasik 1 yildir uyku duzenim hep bozuk. Gece 12de yatip sabah 8de kalkabilmem bie mucize. Bir turlu duzene sokamiyorum. Hep farkli saatlerde uyuyorum.
Ayrica uykum cok hafif. En ufak bir seste uyanabiliyorum. Son olarak ise, uykuya dalmam cok uzun surebiliyor ve her zaman kalitesiz bir uyku uyuyorum.
Duzene sokabilmem icin tavsiyeleriniz nelerdir?
Ilac takviyeleri tehlikeli midir? Etkili midir? Doktora danismak gerekir mi yoksa bu problem icin kabul gormus yan etkisiz ilaclar var midir onerebileceginiz?
Bir kac gun gece 12de beni kut devirip uyutan bir formul yetetli olacak. Sonrasinda duzene sokabilirim.
hocam depresyonda olabilirsin. kalitesiz uyku, uyandiginda sanki hic uyumamis gibi yorgun ve uykulu hissetme, en ufak seste uyanma, uykuya dalmakta zorluk cekme. bunlar depresyon belirtileriyle uyusuyor. bir doktora gorunmende fayda var.
-
ben kaçta yatarsam yatayım öğlen 12 de kalkıyorum