Uykusuzluk Kader Mi?
-
Mutlaka benim gibi bu dertten muzdarip olan müritlerimiz mevcuttur. Olay kısaca şu; 2-3 gece gözümü bile kırpamıyorum. Bir türlü uykum gelmiyor. Sonra çok alakasız bir yer ve zamanda uykuya teslim oluyorum ve aralıksız 27 saat uyuma rekorum var kendi bünyemde... Bu sorunun fizyolojik olduğunu düşünmeye başladım. Zihinsel yorgunluklar başladı artık. Uyku hapı al filan demeyin 2 saat uyutuyor belki ama sonra beynim kayısı hoşafı gibi oluyor. Örneğin dün gece 3-4 saat yatakda sağa sola döndüm ama uyuyamadım. Dışarı çıkıp şarapçı bir amcayla sohbet ettim gecenin -4,5 derece soğunda. Şuan gram uykum yok en son perşembe günü 17:30 uykudan uyandım ve daha da uyuyamadım. İnsanlık emarelerimi bir bir kaybediyorum galiba (:(:(:(:
Aynı sorunu paylaşanlar tecrübelerini anlatırlarsa sevinirim şahsım adına.
Saygılarımla
-
bak bu söylediklerimi çok ciddi söylüyorum eğer öyle bir problem varsa
ereksiyon sonrası uyumayı dene mutlaka işe yarıyor nasıl oluyor bende çözemedim ama acayip işe yarıyor
yada yoğurt veya ayran dene oda işe yarar olmadı hala işe yaramıyorsa güçlü ilaç takviyeleri yapabiliriz :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
ereksiyon sonrası uyumayı dene mutlaka işe yarıyor nasıl oluyor bende çözemedim ama acayip işe yarıyor
yada yoğurt veya ayran dene oda işe yarar olmadı hala işe yaramıyorsa güçlü ilaç takviyeleri yapabiliriz :)
Babacan malı diktikten sonra uyuyabilecek adamdan şüphe duyarım :D Ayran yoğurt süt vs ne varsa denedim olmuyor. Gözümü kapatıyorum ama düşünceler gözkapağımın iç duvarın canlanıyor yada belli belirsiz düşünce bulutları üstüme bırakıyo yağmurlarını... -
HannibALgan bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Babacan malı diktikten sonra uyuyabilecek adamdan şüphe duyarım :D Ayran yoğurt süt vs ne varsa denedim olmuyor. Gözümü kapatıyorum ama düşünceler gözkapağımın iç duvarın canlanıyor yada belli belirsiz düşünce bulutları üstüme bırakıyo yağmurlarını...
-----------------------------abi malı dikeceksin sonra işi göreceksin sönecek sonra gireceksin sıcacık yatağa bak nasıl yatıyorsun
dene olursa bi elektro gitarını alırım :) yada istersen 1-2 hap önereyim dene fazla rahatsız etmeyen
arada kullandığım haplar iyi etki ediyor
-
Kreyzi bunu yazdı:
abi malı dikeceksin sonra işi göreceksin sönecek sonra gireceksin sıcacık yatağa bak nasıl yatıyorsun
dene olursa bi elektro gitarını alırım :) yada istersen 1-2 hap önereyim dene fazla rahatsız etmeyen
arada kullandığım haplar iyi etki ediyor
Hacım toplum olarak fikirsel mastürbasyon yapmaya alışmış bir milletiz biz. Aklımız ürolojik bölgemizde olduğundan beynimiz nasır tutmuştur bizim. O yüzden makinayla yapılacak işi alle yapmayalım :D Ayrıca özele giriyor ama ben mastürbasyon taraftarı değilim. İnsan kendisi ile ilişkiye girmemeli. Hap olayına gelince en rahat olanı burnumu kanatmıştır o yüzden aspirin dahil ilaç içmem gari. Zencefil ile Karanfili beraber kaynat iç dedi annem ama oda ayrı bir konu... -
pm attım ona bak bi
-
Ne abazasın kreyzi ya :W
-
sen depresyona girmişsin, birkç depresif ilaçları kullan
uykuveriyor yarınına iptal ediyor malgibi dolaşıyosun :) ama uyuyosun.
-
31 den sonra uyku olayı doğru + depresyon erkekleri uykuya iter sende uyku apnesi olabilir.İnternetten araştır ve son olarak tolvon ilacı kullan derim
-
bak sen kendin uyuyamıyosun sorunun kendinde olduğunu biliyosun
ama ben..
haram abi şöyle güzel bi uyku çekmek bana
gece yatarım sabah üst kattakilerin sesiyle uyanırım
telefona msj gelir onla uyanırım
çişim gelir ona uyanırım
telefonun alarmini kapatmayı unuturum ona uyanırım
biri odaya girer ona uyanırım
babam kahvaltıya kaldırır ayar olurum ona uyanırım
en kötü ihtimal yanlış numara sabah sabah iki kere arar ona uyanırım
ben artık uyumanın bana haram olduğunu düşünmeye başladım