Uyumlu Altyazı Bulamıyorum Yardım !!!
-
öncelikle herkese ii akşamlar arkadaşlar ben kaç gündür arena tr den filmler indiriorum bu filmlerin çoğu zaman altyazısı içinde oluo ya da ben kendim altyazı sitelerinden indiriorum filmleri izlemek içinse k lite mega codec kullanıorum bi türlü altyazılar filimle uyumulu gitmio ya bi ton yabancı filim indirdim bi okdarda altyazı bi türlü izleymedim şu filmleri bana bi yardım nolur
-
altyazıları filmle uyumlu olarak mı indiriyosun
-
filmleri oynattığın playerden videonun infosuna bak.. Kaç fps ise altyazı sitesinden o fps uyumluluğuna göre indir altyazıyı.. Örnek : Film 25 Fps ise altyazı sitesinde 25 fps yazanı indir..
Yada filmi indir relase neyse onu indir direk.. Örnek : Saw7 axxo.avi gibi.. alt yazı sitesinde axxo release olanı indir. Tam uyumlu takılır..
Ha indirdiğin video 24 fps ama alt yazı sitelerinde bulamıosun.. O zmanda gomplayer kur altyazıyı ileri geri kaydır oturt sese.. Böle takıl işte:D
-
filmler hangileri onu yazmamışsın hacım,
altyazı indirirken fps(frame rate) video oynatılırken media player classic'ten File properties'ten ve gom playerdan playing file info'dan bakabilirsin.
ve hangi sürüm olduğuna dikkat etmelisin, örneğin robin hood için bakalım burada http://divxplanet.com/sub/m/23580/Robin-Hood.html
Robin.Hood.2010.Unrated.DC.720p.BluRay.X264-AMIABLE, Robin.Hood.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-ARROW, Robin.Hood.2010.R5.AC3.XViD-IMAGiNE 23.9 fps yada 25 fps gibi birçok sürüm mevcut, bunlara göre altyazı seçmelisin.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
filmleri oynattığın playerden videonun infosuna bak.. Kaç fps ise altyazı sitesinden o fps uyumluluğuna göre indir altyazıyı.. Örnek : Film 25 Fps ise altyazı sitesinde 25 fps yazanı indir..
Yada filmi indir relase neyse onu indir direk.. Örnek : Saw7 axxo.avi gibi.. alt yazı sitesinde axxo release olanı indir. Tam uyumlu takılır..
Ha indirdiğin video 24 fps ama alt yazı sitelerinde bulamıosun.. O zmanda gomplayer kur altyazıyı ileri geri kaydır oturt sese.. Böle takıl işte:D
-----------------------------aynı şeyleri yazmışız, ben yazarken sen çoktan göndermişin, yorumun üzerine aynı şeyleri yazmadım yanlış anlama, öyle yapanlara çok sinir oluyorum da.
-
yns_berk bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------aynı şeyleri yazmışız, ben yazarken sen çoktan göndermişin, yorumun üzerine aynı şeyleri yazmadım yanlış anlama, öyle yapanlara çok sinir oluyorum da.
-----------------------------Dert etme hacı :D Sorun çözülsün yeter:d
-
altyazıyı filme uydur daha az uğraşırsın
-
relase sürümüne dikkat etmen yeterli olacaktır
-
sağolun arkadaşlar önerrilerinizi dikkate alıp yeniden altyazı indiricem işallah olucak bu sefer
-
Fugitive bunu yazdı:
altyazıyı filme uydur daha az uğraşırsın
-----------------------------aynen altyazı düzenleme programları var kullanımıda kolay.