folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyumlu Altyazı Bulamıyorum Yardım !!!

Uyumlu Altyazı Bulamıyorum Yardım !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

öncelikle herkese ii akşamlar arkadaşlar ben kaç gündür arena tr den filmler indiriorum bu filmlerin çoğu zaman altyazısı içinde oluo ya da ben kendim altyazı sitelerinden indiriorum filmleri izlemek içinse k lite mega codec kullanıorum bi türlü altyazılar filimle uyumulu gitmio ya bi ton yabancı filim indirdim bi okdarda altyazı bi türlü izleymedim şu filmleri bana bi yardım nolur

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

altyazıları filmle uyumlu olarak mı indiriyosun

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

filmleri oynattığın playerden videonun infosuna bak.. Kaç fps ise altyazı sitesinden o fps uyumluluğuna göre indir altyazıyı.. Örnek : Film 25 Fps ise altyazı sitesinde 25 fps yazanı indir..

Yada filmi indir relase neyse onu indir direk.. Örnek : Saw7 axxo.avi gibi.. alt yazı sitesinde axxo release olanı indir. Tam uyumlu takılır..

Ha indirdiğin video 24 fps ama alt yazı sitelerinde bulamıosun.. O zmanda gomplayer kur altyazıyı ileri geri kaydır oturt sese.. Böle takıl işte:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

filmler hangileri onu yazmamışsın hacım,

altyazı indirirken fps(frame rate) video oynatılırken media player classic'ten File properties'ten ve gom playerdan playing file info'dan bakabilirsin.

ve hangi sürüm olduğuna dikkat etmelisin, örneğin robin hood için bakalım burada http://divxplanet.com/sub/m/23580/Robin-Hood.html

Robin.Hood.2010.Unrated.DC.720p.BluRay.X264-AMIABLE, Robin.Hood.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-ARROW, Robin.Hood.2010.R5.AC3.XViD-IMAGiNE 23.9 fps yada 25 fps gibi birçok sürüm mevcut, bunlara göre altyazı seçmelisin.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

filmleri oynattığın playerden videonun infosuna bak.. Kaç fps ise altyazı sitesinden o fps uyumluluğuna göre indir altyazıyı.. Örnek : Film 25 Fps ise altyazı sitesinde 25 fps yazanı indir..

Yada filmi indir relase neyse onu indir direk.. Örnek : Saw7 axxo.avi gibi.. alt yazı sitesinde axxo release olanı indir. Tam uyumlu takılır..

Ha indirdiğin video 24 fps ama alt yazı sitelerinde bulamıosun.. O zmanda gomplayer kur altyazıyı ileri geri kaydır oturt sese.. Böle takıl işte:D

aynı şeyleri yazmışız, ben yazarken sen çoktan göndermişin, yorumun üzerine aynı şeyleri yazmadım yanlış anlama, öyle yapanlara çok sinir oluyorum da.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:

Apocrypha bunu yazdı:

aynı şeyleri yazmışız, ben yazarken sen çoktan göndermişin, yorumun üzerine aynı şeyleri yazmadım yanlış anlama, öyle yapanlara çok sinir oluyorum da.

Dert etme hacı :D Sorun çözülsün yeter:d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek

altyazıyı filme uydur daha az uğraşırsın

You think the game is over ? It has just begun ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

relase sürümüne dikkat etmen yeterli olacaktır

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar önerrilerinizi dikkate alıp yeniden altyazı indiricem işallah olucak bu sefer

son bitlisli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Fugitive bunu yazdı:

altyazıyı filme uydur daha az uğraşırsın

aynen  altyazı düzenleme programları var kullanımıda kolay.

matematik24.com
Toplam Hit: 1971 Toplam Mesaj: 10