folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Uzak Bilgisayar Baglantısı

Uzak Bilgisayar Baglantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    s.a
    arkadasın bitanesi uzak baglantı istemisti ama nereye yazdıgını bulamadım.neyse burdan istedigin bilgisayara baglanabilir.cok hızlı yonetebilirsin.

kullanımı: uye ol programla bilgisayarı ekle.karsı bilgisayardan da birkere login olman yeterli siteye.o bilgisayar her acıldıgında yonetebilirsin.

https://secure.logmein.com/go.asp?page=home

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek
    s.a arkadasım tam olarak anlıyamadım nasıl oluyor
    ayrıntılı anlatırmısın bilgisayrı ekle demekle ne demek ıstedın anlıyamadım kusura bakma
    yanı baglanacagımız bilgisayarın ıp sinimi ekliyoruz neyı eklıyoruz
    geniş acıklarmısın
    ben aldım da kendı bilgisayarıma baglanıyorum ısım yazan yere bir ısım yazdım ama benım bılgıısayara baglanıyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    hocam bu bu programın adı logme bu programı ilk önce kurman gerekiyor sonra msn de kullandıgın adresle kayıt oluyorsun
    ayriyetten bir şivre veriyorsun vesaire online iken masaüstü baglantısı yapıyosun kullanımı çok kolay

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ey millet nedir bunun hikmeti

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mufreze
    Mufreze's avatar
    Erkek

arkadaslar ben bir kac musterimde kullandım bu programı. cok işe yarar oluyor. uzak masaustu baglantısını kullananlar bilirler. server-client işilkisi var gibi dusun. client programını indirip yonetilecek makineye kuruyorsun. sonra baska bir pc den. www.logmein.com adresine gidip oturum acıyosun. senn pc listen gelir zaten. orda yeni ekledigin pc online sekilde mavi olarak gozukuyo. ordan remote control deyip yonetmeye baslıyosun. onun masaustunu kullanıyorsun.

ama bi kıllıgı var. programı kurduunda kendine ozel bi kullanıcı hesabı acıyo. logmeinle ilgili. yani iki farklı kullanıcı tek işletim sistemini aynı anda kullanıyo:D

<?php if ( $mufreze == "0" ) ( include ( "ambulance.php" ) ) ?>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/59932238/TeamViewer_Setup.rar.html 

Biraz gec olabılır ama sıteye baglanma falan gerektırmaeyen kullanımı cok kolay bır program dırek karsı bılgısayarın kontrolunu elınze alın.

Toplam Hit: 1909 Toplam Mesaj: 6