Uzak Masaüstü Şifresini Bulma
-
Kendi bilgisayarımda kayıtlı olan uzak masaüstü şifresini nasıl bulabilirim RDP açtığımda ip otomatik yazılı geliyor ve bağlan dedigimde direk bağlanıyor bu ip ait şifreyi nerden bulabilirim
-
rocktivate bunu yazdı
Kendi bilgisayarımda kayıtlı olan uzak masaüstü şifresini nasıl bulabilirim RDP açtığımda ip otomatik yazılı geliyor ve bağlan dedigimde direk bağlanıyor bu ip ait şifreyi nerden bulabilirim
Sadece RDP bağlantısı mı yolluyorlar sana? Yoksa daha önceden o pc de kayıt mı edilmiş şifre?
Rdp sini kullandığın makina ya panel üzerinden erişimin varmı?
-
default.rdp diye bi dosya olacak belgelerim klasöründe. onu not defteriyle aç
-
wordros bunu yazdırocktivate bunu yazdı
Sadece RDP bağlantısı mı yolluyorlar sana? Yoksa daha önceden o pc de kayıt mı edilmiş şifre?
Rdp sini kullandığın makina ya panel üzerinden erişimin varmı?
anydesk üzerinden bağlanıp ayarları yaptılar ben direk RDP basınca bağlanıyorum benim derdim baska pc den de baglanmak istiyorum ip göruyorum ama şifreyi göremiyorum birkere benim pcde girdiler şifreyi kayıtlı oldugu için otomatik olarak baglanıyor
-
yolbulucu bunu yazdı
default.rdp diye bi dosya olacak belgelerim klasöründe. onu not defteriyle aç
buldum açtım ip felan yazıyor ama şifreyle ilgili birşey bulamadım
-
Credentials manager'a kayıt olur. https://www.nirsoft.net/utils/credentials_file_view.html programı ile görüntülemeyi deneyin