Uzak Mysql İzin Veren Cpanel Hosting Arıyorum
-
bir arkadaşımın opencart sitesi ile entegre çalışan programım var daha önceki hosting firmasında 3306 bağlantıya izin vermiyordu isimtescile geçtik o izin veriyor ama bağlantı kopmaları sık yaşanıyor ayrıca sürekli siteye ulaşamama yada beyaz ekran v.s gibi sorunlar yaşadık
mysql 3306 portundan bağlantıya izin veren cpanel kaliteli hosting tavsiyelerinizi bekliyorum
Not uzak mysql açılmadan tunnel.php ile de bağlantı sağlayabiliyorum fakat tercih etmiyorum daha yavaş oluyor. -
-
KaptaN bunu yazdı
Genelde cpanel üzerinden oluyor, kebirhostta yapılıyor
her cpaneli olanda panelden aktif etsende gerçekte aktif olmuyor
firma nasıl tavsiye edermisin ekşide pekte kurumsal olmadıkları yazıyor. -
Hosting yerine VPS kullanmayı da düşünebilirsiniz. Biraz daha maliyetli olur ve yönetim konusunda sırtınıza yük biner ama gerek veritabanı gerek CPU ve ram kullanımı gerek mailing konusunda daha rahat hareket alanına sahip olursunuz.
-
masteryoda bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Genelde cpanel üzerinden oluyor, kebirhostta yapılıyor
her cpaneli olanda panelden aktif etsende gerçekte aktif olmuyor
firma nasıl tavsiye edermisin ekşide pekte kurumsal olmadıkları yazıyor.2008 den beri kullanıyorum ekşide yazanlarin hepsi gerçek olsa bir çok firmayı bırakmak gerekirdi , bugüne kadar bana yardımcı olmadıkları bi destek talebi olmadı.
bence önce kendileri ile iletişime geçip öyle hareket et zaten fiyatları ucuz.
-
hostinger.web.tr yide oneririm
zira uzak baglantiyi kullandim guzel
musteri hizmetleride sahane
-
Üstad bunun için en iyi çözüm kendi sunucunu kiralamak günümüzde baya ucuz artık VPS ler. Mesela bir arkadaş 30 TL ye 4 GB rem, 100 gb alan, 1 CPU kiralıyor. Düşünürsen iletişime geçebilirim.
-
%.%.%.%. yaptığın zaman her türlü ulaşman gerek hoca, eskiden böyleydi en azından.
-
CenkSertoz bunu yazdı
%.%.%.%. yaptığın zaman her türlü ulaşman gerek hoca, eskiden böyleydi en azından.
Hocam datacenter daki firewall da o portu engelledikten sonra % yerine klavyedeki tüm tuşlarada bassan para etmez. Portun network ayarlarında açılması gerek