Uzaktaki Kablosuz Bağlantı
-
Şimdi bazı arkadaşlar ahananda yavuz kafayı sonunda yedi diyecekler :D ama yapmak istediğimi kısa şekilde şöyle bir özet geçeyim
15. katta olan bağlantımı güçlendirilmiş bir şekilde, yine güçlendirilmiş bir alıcıyla 7 km uzaktan iletmek istiyorum öncelikle bunun mümkün olup olmaması önemli sonrasında önemli olan bağlantı kalitesi ne derece iyi olacağı zira bu iş için ne kadar gerektiği önemli olmakla birlikte imkan varsa mühim değil.
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, araya tekrarlayıcımı koymak lazım, anten mi koymak lazım ne olursa bilginiz dahilinde cevaplarsanız sevinirim
-
hocam 7 km çok fazla, kule gibi bişeyler dikmelisin onlarda birbirini direk görmeli anca 3-4 km boosterlı alıcı vericilerle,yksek dbi'lı antenlerle münkün olabilir.
-
Bu konu bana da lazım, 1 km ötede Carrefour var oradan kablosuz bağlantıyı çekmek istiyorum. Tam teçhizatlı bir alıcının nasıl yapıldığı anlatan olsa. Bir kısmını denemedim ama sonuç alamadım.
-
yavuz vpn icat edildi bence onu kullan onun haricinde dier arkadasım sende yuksek dpi anten yapımı die googleden ara muhtemel bulursun ha bu arada canak antenin canagınıda kullnarak bişeler yapabilirsin
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
yavuz vpn icat edildi bence onu kullan onun haricinde dier arkadasım sende yuksek dpi anten yapımı die googleden ara muhtemel bulursun ha bu arada canak antenin canagınıda kullnarak bişeler yapabilirsin
-----------------------------vpn derken hocam
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca, tavsiye edebileceğin ürün var mı?
-
yavuzum vpn yi bi incelersen anlarsın internet uzerinden ag kurulumu deniyor buna...
ontedi kardesim sen kendim yapıcam dediğin için bu sekilde soledim internette bi kac anten yapımı vardı arastırman lazım ama benden sana tavsiye o paraya git adsl actır parasını amorti eder :D
-
http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-internet-paketleri.php
bunu kullan 7kmden daha yavaş olur bence :D