folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzaktan Eğitim?

Uzaktan Eğitim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    Uzaktan eğitim nedir nasıl oluyorda oluyor?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tam olarak hatırlamıyorum (okuyan arkadaşım anlatmıştı) vizeler felan internet üzerinden oluyo..üniye sadece finaller için ve staj için gidiyosun onun dışında açık öğretim gibi evinde oluyosun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Filozof ben uzaktan eğitim öğrencisiyim, Türkiye de bikaç üni. de var. ben Çukurova Üni. deyim.

Sistem şu şekilde işliyor, net üzerinden bir platform sunuluyor ve öğrenci girişi bulunuyor. Burada öğretim görevlileri, öğrenci işleri ve öğrencilerle iletişime geçebileceğin forum ve posta kutusu var, dersler de yüklü oluyor, belli saatlerde online olarak chat odalarında işleniyor. Ders materyallerini okul sağlıyor kitaptı, cd idi, falandı filandı..

Üni. ye göre değişiyor bu, misal benim okuduğum üni. sadece kitap gönderdi ve eğitimleri pek de iyi değil. Ama şöle bişi var, sonuçta uzaktan eğitim ve pek de bir şey beklememek gerekiyor aslında. Bize çok fazla iş düşüyor.

Vizeler net üzerinden oluyor, finaller ise üni.de gözetmen eşliğinde yapılıyor. Vizelerin %30 u alınıyordu dönem sonu notu için.

allcolorsarebeautiful.net
Toplam Hit: 560 Toplam Mesaj: 3