Uzaktan Eğitim Bilgi İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi hocalar bazı bölümlerde yüz yüze eğitimvar diyorlar bazı bölümlerde örgün eğitim diplomasının birebir aynısını veriyorlarmış ki beim açımdan en önemlisi diploma hani bukonularda bana bilgi verirmisiniz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Ben Ankara Üniversitesi Uzaktan eğitim bilgisayar programcılıgı mezunuyum. Diplomamda uzaktan eğitim ibaresi yok. Örgünle birebir.

Yıl sonu finale 2 hafta kala hafta sonları yüzyüze etkileşim adı altında hızlandırılmış dersler var. Dönem içindede ünite ünite pdfler mevcut. Çok zor değil temel bilgisi olan vede dökümanları haftalık okuyan birisi rahatlıkla bitirebilir. . 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Hangi bölüm istiyorsun? Kaç yıllık istiyorsun? 4 yıllık pc mühteyim diplomada fark olmayacak. Okula haftada 2 gün gidiyorum, 1. 2. öğretimlerde 3saat işlenen dersi biz 1 saat görüyoruz ama hocaların anlatımları vidyo olarak veriliyo, ders notları pdf olarak veriliyo.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

4yıllık kamu yönetimi yada uluslar arası ilişkiler istiyorum bide ücretler konusunda bilgiverirseniz sevinirim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Tercih etmek istediğin okulu arayıp sorman daha mantıklı olur, ne desem boş çünkü. Harçlar okuldan okula göre değişiyor(bölümün 2. öğretiminin harcı + materyal ücreti), diplomada farklılık oluyormu bilmiyorum.

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

4yıllık kamu yönetimi yada uluslar arası ilişkiler istiyorum bide ücretler konusunda bilgiverirseniz sevinirim

ben de sakarya üniv uzaktan eğitim bilgi yönetimi bitirdim sonra dgs ile 4 yıllık lisans bitirdim şimdi de uzaktan eğitim yüksek lisansa başvurdum daha açıklanmadı :)

uzaktan eğitim candır devam zorunluluğun yok sanal sınıflar var online ödevler sınavlar vs. var, finallerde vs. okula gidip sınavlarını veriyorsun, hem zevkli, öğretici hem de modern bir eğitim anlayışı mevcut.

fakat en sağlam bilgiyi ünivlerin uzaktan eğitim sitelerine girip öğrenebilirsin...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

neyaparsan yap mersin üniversitesinden uzak dur 

onekine?
Toplam Hit: 673 Toplam Mesaj: 7