Uzaktan Eğitim Ve Kredi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Ankara Üniversitesi MYO 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı Uzaktan eğitim kazanmışım.Acaba bu öğrenim katkı payı veya adı neyse tam olarak bilmiyorum bunlara başvurup alabiliyormuyum acaba?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Kurumumuza burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için müracaat eden öğrencilerin beyanları her öğretim yılı Yönetim Kurulumuzca kabul edilen değerlendirme kıstası dahilin de değerlendirilmektedir.

Söz konusu kıstas gereğince uzaktan eğitim öğrencilerinden yalnız şehit ya da gazi çocuğu, anne ve babası her ikisi de ölü vb. sosyal durumda olanlara öncelikli olarak burs veya öğrenim ve katkı kredisi tahsis edilmektedir. Durumunuzun bu kriterlere uygun olmaması nedeniyle tarafınıza  burs veya öğrenim ve katkı kredisi verilmesi mümkün olmamaktadır.

Bilginizi rica ederiz.

G E N E L    M Ü D Ü R L Ü K

Oktay ŞAMÜZÜMÜ              Özcan ŞENÖTER

Kredi Şefi                                 Kredi Şube Müdürü

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Eyvallah sağolasın kötü haberin için :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    rica ederim :) sağlık olsun dostum alıp napıcaksın koç gibi adamsın çalışır çıkartırsın o parayı

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

dost acı söyler :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    aöf ciler içinde aynı durum geçerli sanırım

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Ya kredi verecekler alti ustu parasini sonra alacaklar bali harc icin filan verse nasil devlet kardesim beu :)

Toplam Hit: 1370 Toplam Mesaj: 7