Uzaktan Mysql Bağlantı Kurma
-
yeni aldığım hosting firması uzaktan mysql izin vermiyor güvenlikten dolayı.
ama benim bunu sağlamam lazım. kullandığım bot için lazım bu.
nasıl yapabiliriz bunu bilgisi olan var mı ? netten araştırdım navicat programı filan diyenler var ama masaüstü uygulamalar için bahsetmiş hepsi. benim ihtiyacım olan php aracılığı ile yapmam.
çözüm önerisi olan var mı ?
-
Web servis yazsan olmuyor mu
-
sandman bunu yazdı
Web servis yazsan olmuyor mu
valla abi pek bilgim yok bu konularda o yüzden ben olayı detaylı yazayım sende bana çözümü detaylı yaz sana zahmet :)
x sitesinin kurulu olduğu bi tane host var. bunu paravan olarak kullanıyorum botu burada çalıştırıyorum. asıl site olan y sitesi farklı bi hostta barınıyor. y hostu uzaktan mysql izin vermiyor. x sitesinde çalışan botun görevi hedef sitelerden foto ve torrent dosyasını y sitesine çekmek ki bu dosyaları da y sitesinin kurulu olduğu hosta kaydediyor. işte yeni host izin vermediği için bunu nasıl yapabilirim tekrar eskisi gibi
yardım edersen çok sevinirim hocu
-
remote mysql için ip tanımlaması kesinlikle olması lazım. nasıl bir hosting o kapatıp gitsinler öyle saçma şeymi olur
-
Cosmic bunu yazdı
remote mysql için ip tanımlaması kesinlikle olması lazım. nasıl bir hosting o kapatıp gitsinler öyle saçma şeymi olur
warez-host.com işte adamlara ticket attım güvenlik nedeni ile açamayız dediler.
sitem çalışmaz o zaman dedim anlayın bizi ödün veremeyiz filan dediler işte
o zaman başka firmaya gidecem dedim para iadesi var mı dedim admin'e yönlendirmişler konuyu ya parayı verecekler yada adresi :)
Kreyzi tarafından 06/Şub/13 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
mysql front programını indir kur kurulum içindeki phpMySQL.php dosyasını hosta at mysql front programında bağlanırken bağlantı türünü php tüneli seç veritabanı şifre parola gir bağlan.