Uzaktan Öğrenim Yapan Yurtdisi Okullari
-
Selamlar arkadaşlar, ben uzaktan öğrenim yapan yurtdisi kaynaklı okullari arıyorum.
Onlisans veya lisans olup, kendi ülkesinde akredite olan okulları nasıl bulurum?
Coursera var bildiğim üniversite dersi alınabilen var.
Sevgiler.
-
-
futurist bunu yazdı
Ciddi bizdeki gibi diploma istiyorsan bilmiyorum ama coursera kurs sertifika veriyor diye biliyorum.
yani diploma vermiyor.
Diploma arayışım yok, sadece kaliteli,derli toplu bir eğitim almak amacım var. Aklımda bazı alanlar var, o konularda kendimi geliştirmek istiyorum.
-
Hangi alanda egitim ariyorsun bilmiyorum ama universite egitimi ariyorsan ingiltere icin open.ac.uk adresine bakabilirsin.
-
Diploma vereni hangileri bilgi dahilinde paylaşırsanız bilelim
-
telekom bunu yazdı
Hangi alanda egitim ariyorsun bilmiyorum ama universite egitimi ariyorsan ingiltere icin open.ac.uk adresine bakabilirsin.
Sağ ol hocam. Aklımda bazı alanlar var ve hangilerine ulaşırsam kar olarak görüyorum. Açıkçası aklımda yapmak istediğim işlere destek olacağını düşünüyorum. Geniş skalada eğitimler düşündüm çünkü
hangisini bulabilirim bilmiyorum.
Creative writing, yabancı dil, edebiyat, adli bilimler, güvenlik bilimleri,algoritma geliştirme, algoritma analizi, siber güvenlik.
Artık şansıma hangilerini bulabilirsem
Dark_Lord tarafından 30/Eyl/20 08:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim bildiğim uzaktan eğitim veren yurt dışı okullarına denklik verilmiyor. Şuan netkent deniyor ama verilip verilmeyeceği belli değil.
-
Ahmet Yesevi var orasının eğitimi 30 öğretmen 27 vasat katılanlar çoğunluğu memur kesimi maaş biraz daha yükseltme hedefi. Diploma bazında
Yurt dışında uzaktan eğitimde diploma veren okul (Avrupa) ülkesinde ben bulamadım. Bulunursa banada haber verilirse güzel olur :)
-
engin01288 bunu yazdı
Benim bildiğim uzaktan eğitim veren yurt dışı okullarına denklik verilmiyor. Şuan netkent deniyor ama verilip verilmeyeceği belli değil.
Denkliğe gerek yok, öyle iyi eğitsin ki denkliğe ihtiyacım kalmasın istiyorum.
@frekaze ben de Ahmet Yesevi'de okuyorum, son dört dersim.
-
Amerikada bir ara boston ve colorado üniversiteleri veriyorlardı ama hem pahalı döviz kurundan dolayı hem de normal üniversite dersi o saatte pc başında olmalısın
-
sandman bunu yazdı
Amerikada bir ara boston ve colorado üniversiteleri veriyorlardı ama hem pahalı döviz kurundan dolayı hem de normal üniversite dersi o saatte pc başında olmalısın
Bu güzel bir bilgi, değerlendireceğim.