folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Uzaktan Öğrenim Yapan Yurtdisi Okullari

Uzaktan Öğrenim Yapan Yurtdisi Okullari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar, ben uzaktan öğrenim yapan yurtdisi kaynaklı okullari arıyorum. 

Onlisans veya lisans olup, kendi ülkesinde akredite olan okulları nasıl bulurum?

Coursera var bildiğim üniversite dersi alınabilen var. 

Sevgiler. 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bizdeki gibi ciddi  diploma istiyorsan bilmiyorum ama coursera kurs  ve sertifika veriyor diye biliyorum. 

yani diploma vermiyor.

futurist tarafından 29/Eyl/20 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Ciddi bizdeki gibi diploma istiyorsan bilmiyorum ama coursera kurs sertifika veriyor diye biliyorum. 

yani diploma vermiyor.

Diploma arayışım yok, sadece kaliteli,derli toplu bir eğitim almak amacım var. Aklımda bazı alanlar var, o konularda kendimi geliştirmek istiyorum.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Hangi alanda egitim ariyorsun bilmiyorum ama universite egitimi ariyorsan ingiltere icin open.ac.uk adresine bakabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Diploma vereni hangileri bilgi dahilinde paylaşırsanız bilelim

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Hangi alanda egitim ariyorsun bilmiyorum ama universite egitimi ariyorsan ingiltere icin open.ac.uk adresine bakabilirsin.

Sağ ol hocam. Aklımda bazı alanlar var ve hangilerine ulaşırsam kar olarak görüyorum. Açıkçası aklımda yapmak istediğim işlere destek olacağını düşünüyorum. Geniş skalada eğitimler düşündüm çünkü

hangisini bulabilirim bilmiyorum.

Creative writing, yabancı dil, edebiyat, adli bilimler, güvenlik bilimleri,algoritma geliştirme, algoritma analizi, siber güvenlik.

Artık şansıma hangilerini bulabilirsem

Dark_Lord tarafından 30/Eyl/20 08:04 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Benim bildiğim uzaktan eğitim veren yurt dışı okullarına denklik verilmiyor. Şuan netkent deniyor ama verilip verilmeyeceği belli değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Ahmet Yesevi var orasının eğitimi 30 öğretmen 27 vasat katılanlar çoğunluğu memur kesimi maaş biraz daha yükseltme hedefi. Diploma bazında

Yurt dışında uzaktan eğitimde diploma veren okul (Avrupa) ülkesinde ben bulamadım. Bulunursa banada haber verilirse güzel olur :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı

Benim bildiğim uzaktan eğitim veren yurt dışı okullarına denklik verilmiyor. Şuan netkent deniyor ama verilip verilmeyeceği belli değil.

Denkliğe gerek yok, öyle iyi eğitsin ki denkliğe ihtiyacım kalmasın istiyorum.

@frekaze ben de Ahmet Yesevi'de okuyorum, son dört dersim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Amerikada bir ara boston ve colorado üniversiteleri veriyorlardı ama hem pahalı döviz kurundan dolayı hem de normal üniversite dersi o saatte pc başında olmalısın

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

Amerikada bir ara boston ve colorado üniversiteleri veriyorlardı ama hem pahalı döviz kurundan dolayı hem de normal üniversite dersi o saatte pc başında olmalısın

Bu güzel bir bilgi, değerlendireceğim.

Toplam Hit: 1220 Toplam Mesaj: 11
uzaktan eğitim yurtdisi coursera