Uzantısı Bilinmeyen Dosyayı Açmak
-
Arkadaşlar bi cd geçti elime içinde video ve resimler var fakat cdye çeken arkadaş arşivinin açılmasını istemediği için biraz zekilik yapmış avi olan uzantıyı jpg.exe yapmış açılmasın diye fakat değiştiriyorum tek tek deniyorum bulamadım bir türlü hepsinde okunamadı... Bunları açabilecek program varmıdır acaba veya uzantısının ne olduğunu gösterecek :)
-
bilgisayarda önce bilinen dosya uzantılarını göster.
sonra o dediğin dosya herneyse bilgisayara at..
sonra mesela o dosya jpg dosyası ve sonu .jpg.exe diye bitiosa .exe yi sil tabi ki. böylece bilgisayarda resim gösterme aracı tarafından açılacak.
mp3 se mesela . sonu .mp3 olarak bitsin ki dimi , ona göre müzik programıyla açılsın.
Pratik düşün biraz.
-
O kadar da öküz değiliz be RootB mesela video dosyası tamammı?
orjinali xxx.avi
adam bunu xxx.mp3.exe yapmış bunun avimi mpg mi olduğunu bulamıorum :)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
O kadar da öküz değiliz be RootB mesela video dosyası tamammı?
orjinali xxx.avi
adam bunu xxx.mp3.exe yapmış bunun avimi mpg mi olduğunu bulamıorum :)
-----------------------------İşte bilinen dosya tiplerini deniceksin mecbur ;) Tahmin işi ama zaten fazla bir ihtimal yok , kendi işim olsa deneyerek bulmuştum şahsen. Sen de öyle yap bence.
-
Hocam hepsini mediaplayer playliste at :D
resim mi müzik mi video mu farketmiyo hepsini gösteriyo gavat.. Bulamadıkların için de uzantı denersin artık, program vs ise..
Veya en garantisi gir linuxte aç, uzantıya göre okumuyo dosyaları (:
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hepsini mediaplayer playliste at :D
resim mi müzik mi video mu farketmiyo hepsini gösteriyo gavat.. Bulamadıkların için de uzantı denersin artık, program vs ise..
Veya en garantisi gir linuxte aç, uzantıya göre okumuyo dosyaları (:
----------------------------- -
hexlerini açıp ilk 3 yada ilk 2 karakterine bakabilirsin.
-
sana virus geciriyor olmasin :D
-
çekildiği makinenin adı yazar özelliklerde o markanın sitesinden bir pic viewerı olmalı onu indir açar