Uzay Karadelik Quantum Fiziği Belgesel İstek!
-
arkadaşlar izlediğiniz güzel belgeselleri isimlerini varsa indirme ve izleme linklerini yazarmısınız böyle cern quantum fiziği teoriler uzayla ilgili çok beğendiklerinizden bir kaçını.....
-
Hacı Uçak kaza raporunu izle 30 bölüm filan kafayı sıyırırsın
-
30 bölümmü :d abi dizimi belgeselmi one ya
-
harddeath0070 bunu yazdı
Her biri ortalama 40-60 dk lık her bir bölümde farklı bir uçağın nasıl neden düştüğünü nelerin sebep olduğunu nasıl olayın çözüldüğünü anlatan bir dizi belgesel..
Ama benim gibi çok uçağa binen biriysen siktiret izleme :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=AQSxAyYq5Pk&feature=related
hocam burada history national georafig gibi belgeseller var mütiş bi ara derim
-
swordfish bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
Her biri ortalama 40-60 dk lık her bir bölümde farklı bir uçağın nasıl neden düştüğünü nelerin sebep olduğunu nasıl olayın çözüldüğünü anlatan bir dizi belgesel..
okuldayken her dönem 2-3 kere uçağa biniyodum. o belgeseli izlediğimde 3 sınıfın başındaydım işte sonraki 2 senemde uçak alkoliği oldum her seferde 1 şişe şarabın dibine vuruyodum acil çıkış kapısı yanında :D
-
kakaO bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=AQSxAyYq5Pk&feature=related
hocam burada history national georafig gibi belgeseller var mütiş bi ara derim
Güzel paylaşım :)
-
ErotikPanda bunu yazdıswordfish bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
okuldayken her dönem 2-3 kere uçağa biniyodum. o belgeseli izlediğimde 3 sınıfın başındaydım işte sonraki 2 senemde uçak alkoliği oldum her seferde 1 şişe şarabın dibine vuruyodum acil çıkış kapısı yanında :D
uçakta acil çıkış kapısı :D

-
wert bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıswordfish bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
uçakta acil çıkış kapısı :D
Benim bindiklerimde acil çıkış kapısı yazıyordu. biniş, kanat ve arka. Siz neye bindinizde farklıydı ?
-
faydali bi konu olmus hepsini izlemek lazim
-
bu kadarmı :S