folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uzaya Açılan Gizli Kapılar Bulundu

Uzaya Açılan Gizli Kapılar Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Bilim adamlarının yeni keşfi, uzayda yolculuk çağını başlatabilir. Gizli kapılarda Dünya'dan
    Güneş'e kesintisiz yol var.
    Iowa Üniversitesi araştırmacısı Jack Scudder, 'dünyanın manyetik alanında her gün yüzlerce
    kez açılıp kapanan gizli kapılar' buldu.

DÜNYA'DAN GÜNEŞ'E KESİNTİSİZ YOL

Scudder, bu kapıların zaman zaman uzun süre açık kalabildiğini ve 'gezegenimizden 93
    milyon mil uzaklıktaki güneşin atmosferine kesintisiz bir yol oluşturduğunu' söylüyor.
    X-noktası veya difüzyon alanı olarak adlandırılan kapılar, gök cisimlerinin manyetik etkisi
    ile oluşuyor. Kapıların 'görünmez, kararsız ve yakalanması zor' olduğu, herhangi bir uyarı
    vermeden açılıp kapandığı belirtiliyor. Kapılar açıldığında faal parçacıkları, yüksek bir hızda
    dünyanın atmosferinden güneşin atmosferine aktarabiliyor. Bu ise jeomanyetik fırtınalara
    yol açıyor.

Kapıları bulmanın şu anki tek yolu; Scudder tarafından keşfedilmiş bulunuyor. Scudder,
    NASA'nın Themis uzay aracı ve ESA'nın Cluster uydularından sağladığı bilgiyi kullanarak
    NASA'nın Polar uzay aracından gelen veriler arasında kritik ipuçları bulmuş.

2014'TE KAPILARI ALGILAYACAK ARAÇ, UZAYA GÖNDERİLECEK

Scudder, uygun donanıma sahip bir uzay aracının bu ölçümleri yapabileceğini ve kapıları
    algılayabileceğini söylüyor. NASA, Magnetospheric Multiscale adındaki görevi kapsamında
    böyle bir uzay aracını hazırlıyor ve onu 2014'de uzaya gönderecek.

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Bende tam sevindiydim buradan andromedaya direk gidiş var diye, sevincim kursağımda kaldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

güneşe gidip ne halt edecekler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Güneşten bahsediyorsunuz arkadaş :S o kapı ne işe yarıyacak ki güneşin ısısına ne dayanabilir ki araç gönderiyolar anlamsız geldi bana belki başka bir amaç vardır bilen varsa yazsın merak ettim simdi ?

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Guneslenip gelecekler herhalde :D

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

erdiburak bunu yazdı:
    -----------------------------

Güneşten bahsediyorsunuz arkadaş :S o kapı ne işe yarıyacak ki güneşin ısısına ne dayanabilir ki araç gönderiyolar anlamsız geldi bana belki başka bir amaç vardır bilen varsa yazsın merak ettim simdi ?

-----------------------------

böyle bir delik varsa, başka gezegenler içinde böyle birşey oldurulabilir. Ayrıca bu tüneller kullanılara senin demiş olduğun "geneşin ısısına ne dayanabilir" sorusunu avantaja çevirip. çöpleri halledebiliriz. bilim sadece bilmek değil birazda bilinenleri hayal gücüyle harmanlamaya bakıyorum hocam, birazda bu yandan bak ;)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şartlanmış halde düşünmeyin, güneşten gelen enerjinin belki binlerce belki milyonlarca kat daha verimli kullanılmasıyla dünyanın enerji sorunu tamamen yok edilebilir. hatta belki daha medeni bir dünyaya dönüşürsek tüm gezegene ücretsiz enerji bile sağlanabilir. sınırsız ve ücretsiz enerji.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

peki kartaldan aktarma yapsak daha kolay gitmez miyiz?hemde ucuz yani.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben şimdi yanlış anlamadıysam bu kapılar portal kapısı gibi bir şey mi ?

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Hocam ole demeyin Bunlar NASA kesin gece felan gideceklerdir :/

@TeRror  Valla gerçekten iyi düşünmüssün ellerinden operim..

Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 10