Uzayda Yaşam
-
Millet birşeyler araştırıp buluyor bizim Türk milleti uydudur,taştır,kıldır,yündür,böcektir,hücredir,madendir bir sürü şey sallıyor.
Hele birde yeni başladı melektir,şeytandır,ruhtur bilmemnedir.. Kara deliklerdeki radyasyon bulunuyor orda cisim görülür milletimizin umrunda değil.
Yabancılar fotoları yasaklıyor sansürlüyor ki bizim milletimiz böyle şeyleri göremesin anlamasın.Basıyor basın yayın dalgasını yoktur öyle şeyler diye.
Bizimkilerde bunlara inanıyor tabi..O kadar büyük gezegen fantezi olsun diye yaratılmadı haşa tövbe estafurullah...
Yok abi gerçek olma ihtimali 0 zaten geçendede çıktılar hiçbirşey yoktu..falan filan fişmekan.
Biz bu kafayla varya..Zaten başımızdakilerde böyle düşündüğü için daha roket değil daha balon fırlatamadık.
-
Eğer küçük bir araştırma yaparsanız bu tür ufodur bilmemnedir olaylarının taa Hunlarla Çinlilerin savaştığı zamandan beri olduğunu hatta bazı uygarlıkların nasıl
bize edep öğretip mağaralara 792 tablet yazı bıraktığını bu tabletlerin radyasyonlu olduğunu ve kuzey kore tarafından saklandığını anlarsınız..
-
Biz bu kafayla varya..Zaten başımızdakilerde böyle düşündüğü için daha roket değil daha balon fırlatamadık.
işte bu bölümüne söz yok
-
insanda araştırma ruhu olur dedem gibi uydudur uydu girin içeri yatın denmez ki :) ben kaç kere öyle garip şeyler gördüm kövde..
not uyduda 50 metrede :) köpek havlıyor.. -
ya kardesim ulkemiz yoktan 80 yıl önce var oldu 80 yıl cok degil tarihi veya kulturel gecmişi karıstırmıyorum yani 80 yıl cok eski bir tarih degil.
"Biz bu kafayla varya..Zaten başımızdakilerde böyle düşündüğü için daha roket değil daha balon fırlatamadık."
simdi bu söze katılmamak elde degil ama kendimizi devamlı abd,rusya ile karsılastırmak biraz abes bizim vatanımız daha genc önumuzde baya bir yol var nasıl yoktan varolmussak bu varolusumuzu bir ust kademeye cıkartabilirz demektir yeterki yeterli bilinc ve suura sahip olalım biz egitimi bastan sona yıkıp yeniden insaa etmedikten sonra cok kendimizi asaglarız bak elin adamlarına diye egitimde reform artık sart mufretat yineden olusturulmalı Türklük bilinci asılanmalı buna karsı ckan parezitler yok fasimzde yok bilmemnezimde yok etnik kimlik yok ust kimlik diye bi taraflarını yırtanların kellesi alınmalı aksi takdirde onları beslekmek devamlı egiteme celme takmalarını saglamaktır bize onu kurmamızdan yasatamız daha pahalıya hemde zaman kaybına yol acar.neyse kendimiz asaglamamalıyız bizler cumhuriyet cocuklarıyız yapabilceklerimiz tarih bilir dedgim gibi eksik olan egitimdeki yenilenme ulkemde egitim yozlasmıssa onu devam ettirmekte suctur ses cıkartmamakta
egitimde reform sart.
-
yaw o değilde antik çin sanayide 1000 yıl ilerideymiş diğer tüm medeniyetlere göre..
Krom kaplamayı ilk 2000 yıl önce yapmış adamlar.. :S