Üzerime Hat Açmışlar
-
Hacılar bugün 250 tl fatura gelmiş bana telefona 2 tane üzerime turkcell numara açmışlar.Numaraları aradım birisi servis dışı birinide oç telefona bakmıyor.Turkcelli aradım işte konuyu anlatan mail atın dediler attım şuan daha dönüş gelmedi.
Hiç başıma gelmez sanıyordum böyle bişey amk.Sizin üstünüzede açılmış olabilir.Böyle şeylerle uğraşmamak için arada bir kontrol edin derim.
-
1 senedir aynı bok yüzünden avea ile davalığım. en son aradı avukatları ödeyin başınız ağrır dedi. sen hukukcusun ama hakkını arama diyorsun utan dedim o gün bugündür ses yok. sınav işleri filan biterse dilekçe verecem sözleşme örneği göndersinler diye uğraşmak gerek.
-
Kreyzi bunu yazdı
1 senedir aynı bok yüzünden avea ile davalığım. en son aradı avukatları ödeyin başınız ağrır dedi. sen hukukcusun ama hakkını arama diyorsun utan dedim o gün bugündür ses yok. sınav işleri filan biterse dilekçe verecem sözleşme örneği göndersinler diye uğraşmak gerek.
adamı aradım adam telefona baktı diyor polise ver
-
Hocam öncelikle Turkcell müşteri hizmetlerini ara hatları kapattır. Sonra savcılığa dilekçe yazacaksın. Savcılık dilekçeyi aldıktan sonra seni bir hafta falan sonra en yakın karakola çağırtacak orada bol bol kendi yazınla kağıt dolduracaksın. Sonra savcı o kağıtlardaki yazıyla hat açma kağıdındaki yazı ve imzaları karşılaştıracak ve karar verecek.
Donanımhaber'de bir eleman aynen böyle yazmıştı.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam öncelikle Turkcell müşteri hizmetlerini ara hatları kapattır. Sonra savcılığa dilekçe yazacaksın. Savcılık dilekçeyi aldıktan sonra seni bir hafta falan sonra en yakın karakola çağırtacak orada bol bol kendi yazınla kağıt dolduracaksın. Sonra savcı o kağıtlardaki yazıyla hat açma kağıdındaki yazı ve imzaları karşılaştıracak ve karar verecek.
Hacı adam polise ver falan diyor bu adam pişkinlik mi yapıyor yoksa gerçekden bir yanlışlık mı var anlamadım.Türkiyede yaşamıyorum amk bu saçmalıklarla uğraşmam gerekecek orda.
-
aynen hacı arada bakmak gerek. bi ara benim de 28 tane vardı üstümde. vodafone. bayiye gittim bunları kapatın haberim yok bunlardan diye. hat başına 3 4 lira istediler kapattırmak için ibnelik ettiler.
Allahtan hepsi kontörlüydü faturalı yoktu :d
böyle bir şey başına gelince en kısa yoldan sıyırmak için hemen kimliğini değiştireceksin. açılsa bile hat açılmadaki kimlik foto ile senin kimlik farklı olur. seri nosu filan.
2 yılda bir falan değiştirmek lazım.
bir de bi yere kimlik fotokopi verince ortadan iki çizgi çekip arasına da bilmem ne için bu fotokopi verilmiştir diyebilirsin. küçük bi önlem.
gerçi fotokopi alan yerin üstüne damga basması gerek.şu şu sebeple alınmıştır diye tam ortasına.
-
Artık siteye girip kontrol de edemiyorsun. İlla e-devlet sisteminden bakılacak. Tehh
-
whoobay bunu yazdı
Artık siteye girip kontrol de edemiyorsun. İlla e-devlet sisteminden bakılacak. Tehh
e-devletten donunun rengine kadar gösteriyo hocam.
tee 2005te kullandığım hatlar bile çıktı. sevdim bu sistemi.
dsmarta da başvuru yaptım hat açılmamıştı.sorguda şöle diyo :D
Abone / Hizmet No Abonelik Başlangıç Tarihi Abonelik Bitiş Tarihi Yasal Takibe Düşen Borç Miktarı (TL) Mevcut Borç Miktarı (TL) Alacak Miktarı (TL) İşlem 12324263**** 03/01/0001 - 0,00 0,00 0,00 - -
u235 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hacı adam polise ver falan diyor bu adam pişkinlik mi yapıyor yoksa gerçekden bir yanlışlık mı var anlamadım.Türkiyede yaşamıyorum amk bu saçmalıklarla uğraşmam gerekecek orda.
Orospu çocuğu orospu çoçukluğunu yapar, sen üstünde durup şikayetci oalcaksın vereceksin ipneyi savcılığa,
-
Turkcell yanlışlık olmuş dedi amk yapacakları işin.Öbür herifi arıyıp boşu boşuna bin türlü laf saydık.