Üzerimizde Yaşayan Sülükler....
-
yav nereye el atsan ,''oda '' ile biten kuruluşlar... bilmem ne birlikleri..kooperatifler..vs. adamlar çalışanlardan haraç alıyor be..esnafsan oda aidatı ödeyceksin.inek alcaksan damızlık birliğinden alıp yıllık kelle başına 80 ytl ödeyceksin.araban var şoförler odasına ödeyceksin.kamyonun var yok src belgesi vs.. ticaret odasına ödeyceksin.çiftçisin ziraat odasına aidat ödeyceksin. ne bunlar yav ? yaptıkları iş sadece imzalı belge vermek.a.g. yerlerinde başkanları kravatla dolaşır .altlarında 4*4 ler.arpalık be... yaptıkları bir b*k ta yoktur.kazananlara ortak a.g. *pneleri.. esnaf odası federasyonu başk 28 bin ytl maaş alıyor.kral amk.
-
hacı burası türkiye:::)
-
dai çıldırdınmı sen bunlar saten avr... ve her sene yeni bişiyle geliolar ayrıdca Kamyonculara yazık amk. adamalra her bok getiriolar src k belgesi vırt cırt imzalı kağıt ve odaya kayıt olucaksın vericen adamalra parayı sonra nolcak ben söylüyeyim takipçilik yaptım...şöf odasında sekreter tanıyoruz genel sekreter erkek saten bütün takipçiler tanır abi ek1 lazım de adam arabanın ilmem neyi olucak der sen hallederis dersin bak ek1 nasıl kafanda uçuşuo o saman....arkadaşta demiş burası TÜrkiye....
-
Bu yazıyı bir eşşek fıkrasıyla süslemek isterdim ama üşeniyorum çok uzun çünkü.
-
Gerçekten hiç bir hizmetleri yok :) Hiçbir hizmeti ya hatta eziyetleri bile var!
-
ben yazmaktan biktim ama giren semsiye acilmaz deyimi var. ya semsiyeyi cikartacaksin ya ses etmeyeceksin. semsiye kicinda bagirmakla is cozulmez
Toplam Hit: 1191 Toplam Mesaj: 6