Uzman.Yandex.Com.Tr
-

Yandex tarafından sertifikalı bir web master olmak istiyorsanız yandex metrica nın tüm özelliklerini bilmeniz gerekiyor.

adresinden giriş yaparak yılda 7 defa kendinizi test edebilir , kazanmanız durumunda sertifika alabilirsiniz.
ayrıntılı bilgil ve kaynak
http://shiftdelete.net/yandex.uzman-yayinlandi-49004.html?ref=promo

'' Teorik sorular ve pratik alıştırmalardan oluşan uzmanlık testini başarıyla tamamlayan her aday;
Yandex’ten, geçerlilik süresi 1 yıl olan Yandex.Metrica Uzmanlık Sertifikası’nı alıyor ve Yandex.Uzman’ın web sitesinde; linkini sosyal mecralarda paylaşabileceği özel bir uzmanlık hesabına sahip oluyor. Sertifika süresi geçmek üzere veya geçmiş olan uzmanlara ise, teste tekrar girerek sertifikalarını yenilemeleri için otomatik bir hatırlatma yapılıyor.
Sertifikalı bir
Yandex.Metrica uzmanını çalıştıran veya çalıştırmak isteyen işverenler, sertifika sahibinin ismini ve/veya sertifika seri numarasını sisteme girerek uzmanlık sertifikasının geçerliliğini her an kontrol edebiliyor. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. ''Deneme puanım.

-
https://metrica.yandex.com.tr/list/
Metrica nedir ?
Web analizi yaparak sitenizin verimliliğini artırın
Yandex.Metrica sitenizin gelişmesine ve ziyaretçilerin ölçülmesine yardımcı olan ücretsiz bir araçtır. Metrica sayesinde sitenizdeki en verimli ana göstergeleri ölçümleyebilir, ziyaretçilerin davranışlarını analiz edebilir ve reklam kampanyalarınızın etkinliğini değerlendirebilirsiniz. Özet
Bu sayfada en popüler raporlar bir araya getirilmiştir. Bunların yardımıyla ön bilgileri hızlı bir şekilde değerlendirebilir ve gerektiğinde istatistikleri ayrıntılı olarak incelemeye geçebilirsiniz.

Örnek sorular =
bir kişi 5 saniye de 1 linke tıklıyor , biri 25 saniye de 1 linke tıklıyor , biri 10 saniye de 2 linke tıklıyor ortalamasını bulunuz. vb
-
Grafik hit Tabloyu analiz ediniz.
PanxeR tarafından 16/Ara/13 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Aldığımız sertifika ne işe yarayacak? Saçmalamışlar gereksiz bir şey.
-
Citizen bunu yazdı
Aldığımız sertifika ne işe yarayacak? Saçmalamışlar gereksiz bir şey.
seo pazarlamalacıları için oldukça etkili olabilir , çünki yandex in tv ve web reklamları yüzünden artık yandex i annem babam bile bilir hale geldi.
web sitenize logosunu koymak ve web sitesi ile ilgili ne iş yapıyorsanız belirtmek sükse getirebilir. + sı var - si yok almakta bedava.
-
salladım 33 hata çıkmış, ben gidiyorum bu konudan :)
-
google 5 snden az durulan siteleri alta alıyor ama yandex ne yapıyor bilgim yok :)
yandex bence kendi seocularını kastırma ve kendini piyasaya bende varım deme peşinde.. ruslar her cepheden bastırıyorlar işte.. napıcaklar mecburlar..
biraz kurcalansa yapılır kanımca -
1 tane sağlam seo çıkmadı iyimi tbt den :D
-
14 yanlış yaptım la :S
-
emeğe saygısızlık olmasın diye kullanmaya başlayacam nerdeyse yandexi artık :)