folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Uzun Süre Görüşme Kaydı Yapabilen PDA Telefon Veya Cep Telefonu?

Uzun Süre Görüşme Kaydı Yapabilen PDA Telefon Veya Cep Telefonu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Arkadaşlar süre kısıtlaması olmadan ve cep telefonunda görüşme başlamadan önce hazırlayıp görüşmenin sonuna kadar(saatlerce 100-300 saat gibi telefonun konuşma yapabilme süresi sonuna kadar) kayıt yapabilen bir PDA Telefon veya Cep Telefonu öneriniz var mı?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Görüşme başlamadan yapabilen bilmiyorum ama görüşme başladığı gibi başlatabilirsin

ama o kadar uzun çeken tahminimce ses kaydını hafıza kartına kaydedebilirsen 32 gb lik tak artık kaliteye göre kaç saat kaydeder bilmem

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam bende Hp ipaq 514 vardı . o yapıyodu .

Hayat Bizi 61 kenara...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    -----------------------------

Görüşme başlamadan yapabilen bilmiyorum ama görüşme başladığı gibi başlatabilirsin

ama o kadar uzun çeken tahminimce ses kaydını hafıza kartına kaydedebilirsen 32 gb lik tak artık kaliteye göre kaç saat kaydeder bilmem

evet hocam şimdi görüşme başladığında kaydetmeye başladığında o 1-2-3 saniyelik görüşmeyi atlamasın istiyorum bu yüzden görüşme başlamadan önce kaydetmeye başlaması lazım veya karşı taraf telefonu açar açmaz görüşmeyi kaydetmesi lazım

karahanx bunu yazdı:

hocam bende Hp ipaq 514 vardı . o yapıyodu .

hocam nereden bulacaz bu cihazı? şöyle androidli telefonlar var acaba onlar istediğim olayı yapabiliyor mu yok mu bir bilen arkadaşlar? 

Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 4