Uzun Süre Görüşme Kaydı Yapabilen PDA Telefon Veya Cep Telefonu?
-
Arkadaşlar süre kısıtlaması olmadan ve cep telefonunda görüşme başlamadan önce hazırlayıp görüşmenin sonuna kadar(saatlerce 100-300 saat gibi telefonun konuşma yapabilme süresi sonuna kadar) kayıt yapabilen bir PDA Telefon veya Cep Telefonu öneriniz var mı?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. -
Görüşme başlamadan yapabilen bilmiyorum ama görüşme başladığı gibi başlatabilirsin
ama o kadar uzun çeken tahminimce ses kaydını hafıza kartına kaydedebilirsen 32 gb lik tak artık kaliteye göre kaç saat kaydeder bilmem
-
hocam bende Hp ipaq 514 vardı . o yapıyodu .
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
Görüşme başlamadan yapabilen bilmiyorum ama görüşme başladığı gibi başlatabilirsin
ama o kadar uzun çeken tahminimce ses kaydını hafıza kartına kaydedebilirsen 32 gb lik tak artık kaliteye göre kaç saat kaydeder bilmem
evet hocam şimdi görüşme başladığında kaydetmeye başladığında o 1-2-3 saniyelik görüşmeyi atlamasın istiyorum bu yüzden görüşme başlamadan önce kaydetmeye başlaması lazım veya karşı taraf telefonu açar açmaz görüşmeyi kaydetmesi lazım
hocam nereden bulacaz bu cihazı? şöyle androidli telefonlar var acaba onlar istediğim olayı yapabiliyor mu yok mu bir bilen arkadaşlar?karahanx bunu yazdı:
hocam bende Hp ipaq 514 vardı . o yapıyodu .