Uzun Toplantı - PC Masası Mix.
-
Beyler yeni eve taşınıyorum.
Tüm eşyalarımı satıcam komple ne varsa.
Ufak bi kanepe, bi lcd, playstation ve rahat bi yatak dışında büyük bir ihtiyacım yok.
Ancak en önemli ihtiyacım konusunda yardımınıza ihtiyacım var,
Salonun ortasına yerleştireceğim, böyle normal pc masalarından uzun, bir laptop bir dizüstü bir netbook sığacak şekilde ve yanına extra alan kalacak şekilde modern şık bir masa arıyorum.
Şık görünmesi herşeyden önemli.
Taşındıktan sonra istanbuldaki tüm müridler sorgusuz sualsiz, 7/24 kapımı çalabilir. Dumanlı / Dumansız her türlü edavat kabulümdür.
Var mı hiç rastladığınız geniş bir masa?
-
Salonun ortasına yerleştireceğim, böyle normal pc masalarından uzun, bir laptop bir dizüstü bir netbook sığacak şekilde ve yanına extra alan kalacak şekilde modern şık bir masa arıyorum.
bir laptop bir dizüstü bir netbook ??
ayrıca benim masa tam dediğin gibi ekran lcd ise 1 defterlik alan kalıyor ama sorun şu ki bu amsa 10 yıl falan önce özel olarka yapıldı şimdi çok hasar aldı ama dediğin kadar büyük 1 pc (kasasıda masanın üstünde) 1 laptop 1 netbook değil 1 laptop daha koysan yine çalışılacak alan kalır -
ikea da var.
kroo tarafından 12/Ağu/12 02:34 tarihinde düzenlenmiştir
tam hatırlamıyorum ismini yalnız temel seviyede bişeydi.
beyaz bi masa al altına da 4 tane kırmızı ayak mis. çok güzel görünüyor. -
ev tam nerde D
-
sakaryada 2metreye 1 metre toplantı masası tarzında bişeyi 200 liraya yaptırabiliyorduk. google yardımcın olsun dostum :D
-
Senin dediğin bizim iş yerlerinde ofislerde kullandığımız L şekilli masalara benziyor. Envai çeşidi var piyasada. Geçen günü tekzende görmüştüm bir tanensi süperdi. 700 tl ye 1 kullanıcı 2 de misafir koltuğu sehbası etejeri ve 2 parçadan oluşan masası vardı. Demem o ki tekzen gibi konunun tam içinde olmayan biryerde bile güzel şeyler bulabilirsin. Bürosan gibi markaların işleri büro mobilyaları ve aradığını kesin bulursun.