V9-Eu [Tarayıcı Virüsü]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam, yepyeni (benim için) bir  sorunla daha karşınızdayım :)  Bir aydan uzun süredir bilgisayarımdan silemediğim bir tarayıcı virüsü ile cebelleşiyorum. Bir kaç arkadaşım daha baktı ama çözemedik. 

Tüm işletim sistemlerinden silebiliyoruz fakat ne yaptıysak win 8.1 Pro dan silemedik. Görseller aşağıda olup. Yardımlarınızı rica ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Şu eklentiyi kurun,siteyi listeye ekleyin.Bidaha çıkmaz karşınıza ;

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/blocksite/?src=search

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

couponFactor

şu bela oldu gitmiyor. combofix mse adware filan denedim tırt. 

1-2 gün ortalarda yok yine yapışıyor bela oluyor :/ artık bıraktım mücadeleyi çıktıkca uzantılardan kaldırıyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
    regeditten dizin dizin arama yapin o virus dediginizin ismini. Karsiniza o kelimeyle ilgili kac tane kayit cikarsa silin.
    Bu sekilde kurtulabilme ihtimali yuksek. HyP-X tarafından 14/Kas/14 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

.. you only have you ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adwcleaner isimli programi kur o siler hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Benim tarayicida da search.yac.mx virusu var ne yaptiyrsam silemedim .

Adwcleaner , combofix , malwarebytes , Emsisoft Anti-Malvare , Avira - Eset bunlarla denedim sorun duzelmedi.

Regedit ayarlariyla da oynadim sorun ayni :(

Maldonado tarafından 14/Kas/14 00:38 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Tarayıcılara o eklentiyi atan bir program var elbette. Eklenti, o programın bir uzantısıdır. Eklentiyi silmek bir işe yaramaz. Programı bulup silmek gerek. Sırasıyla yapılacak işler;

Denetim masası program ekle kaldırdan, tanımadığınız ne kadar program varsa kaldırın.

c:/program files klasör içindeki programları denetleyin ve bilmediklerinizi kaldırın.

regeditten, eklenti ismini aratın ve ne varsa hepsini silin. Bir tane bulup silmek değil sürekli, o isimde dosya bulamayıncaya kadar aratmak gerek.

Silinemeyen dosya varsa, benim her zaman yaptığım gibi USB belleğe bir linux sürümü (ben zorin os kullanıyorum) kurup, bilgisayarı USB bellekten açıp silinemeyen dosyaları silmek çözüm olabilir.

Aşağıdaki linkleri de deneyebilirsiniz;

http://uzmanim.net/soru/v9-eu-com-kaldirma-v9-eu-com-tarayici-korsani-nasil-kaldirilir/3627

http://ademocut.com/cozuldu-v9-eu-com-ana-sayfasi-nasil-silerim-resimli-anlatim/

http://www.yac.mx/tr/guides/browser-hijacker-removal/how-to-remove-v9com-hijacker-through-isafe-virus-removal-tool.html

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

artık prgramlar program filese değil program dataya atılıyor o klasör gizli gizli ve korunan klasörleri açtığınızda gözükür ve  orada kendini belli eder sildinizmi kurtulursunuz

Toplam Hit: 3358 Toplam Mesaj: 8