Vadeli Hasap Taki Parayı Nasıl Kullana Bilirim
-
bankada azbir miktar param var bana acil bir miktar para gerekiyor ama bankayı aradım dedilerki vadeyi bozarsan buhesap kapanıcak diye lazım olan para oldukça cüzzi olduğundan ne vadenin bozulmasını nede hesabın kapanmasını istemiyorum ama parada lazım vade bozulmasını göze aldım ama hesap kapansın istemiyorum yokmudur bu işin yolu yordamı
-
Hesabına blokaj koydurarak düşük faizli kredi çek, diğer türlü vade bozulur getiri uçar,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hesabına blokaj koydurarak düşük faizli kredi çek, diğer türlü vade bozulur getiri uçar,
eyvallah hocamda inanki kredi çekilecek bir miktar deil
-
Hesabın 1000 tl nin altına düşmeyecekse hesabın kapanmaz
vade bozulma olayıda kaç para çekersen vade sonunda o kadar miktarın faizini alamassın
örn: 10000 tl var 1000 tl çektin vade sonuna 9000 tl nin vadesi yansır 10000 yerine
vadeli hesap açımı için en az 1000 tl gerek 900 e düşersen vadeli hesap otomatik vadesize düşer
SeRDaR tarafından 16/May/14 14:09 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Hesabın 1000 tl nin altına düşmeyecekse hesabın kapanmaz
vade bozulma olayıda kaç para çekersen vade sonunda o kadar miktarın faizini alamassın
örn: 10000 tl var 1000 tl çektin vade sonuna 9000 tl nin vadesi yansır 10000 yerine
vadeli hesap açımı için en az 1000 tl gerek 900 e düşersen vadeli hesap otomatik vadesize düşer
hocam bunun iş bankası içinde geçerli olduğuna eminmisin telefondaki kadın hesap kapanır dedi internet şubesindende çekilebilir tutar 0 görünüyor sadece vade zamanlarında açılıo
-
Vadeli haricinde vadesiz hesabın varmı peki aktarım yapamadığından öyle de diyebilir vadeli hesabın günü olmadan çekemezsin vadesize aktarması gerek diye biliyorum
-
SeRDaR bunu yazdı
Vadeli haricinde vadesiz hesabın varmı peki aktarım yapamadığından öyle de diyebilir vadeli hesabın günü olmadan çekemezsin vadesize aktarması gerek diye biliyorum
vadesiz hesabımda var nese artık son bir umut yarın açılışında bankaya gider sorarıminşallah dediğin gibidir
-
öyle saçmalık olmaz vadeyi benim dediğim şekilde bozarlar 100000 liran var 1000 lira için 99000 in faizini boşa çıkarır mı