Genel
Vakumlu Cilt Temizleme Yötemleri Yada Cilt Temizleme Aleti Tavsiye Edicek
Vakumlu Cilt Temizleme Yötemleri Yada Cilt Temizleme Aleti Tavsiye Edicek
-
mürideler bir arkadaşım arıyor ama ne ben nede o böyle şeylerden anlamıyoruz pek tıkalı gözenekleri açıcak siyah noktaları emicek mümkünse vakum uygulıycak bi alet edevat tavsiyesi arıyoz ama öle pek maske jel felan değil mümkünse bir alet olsun
-
iyide vakum profesyonel uygulamalar için tercih ediliyor yani güzellik salonları için uygun die biliorum.birazda pahalı bişey olabilir ..kendisi için istiyosa daha pratik uygulamalar var ..
-
senem35 bunu yazdı:
-----------------------------iyide vakum profesyonel uygulamalar için tercih ediliyor yani güzellik salonları için uygun die biliorum.birazda pahalı bişey olabilir ..kendisi için istiyosa daha pratik uygulamalar var ..
-----------------------------
mesala pratik bilgi derken. -
senem35 bunu yazdı:
iyide vakum profesyonel uygulamalar için tercih ediliyor yani güzellik salonları için uygun die biliorum.birazda pahalı bişey olabilir ..kendisi için istiyosa daha pratik uygulamalar var ..
-----------------------------yukarıdaki arkadaşın sorusunu tekrarlıyorum ama pratik uygulama derken
-
THT2005 bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
mesala pratik bilgi derken.
doğa anamız yardımcı olabilir ) -
bununla ilgili bitkisel ürünler mewcut zaten düzenli kullanımda geçiren :|
-
edit
-
http://www.medikalcim.com/Black-Head-Remover-yuzdeki-siyah-noktalari-vakum-eder,PR-881.html
böyle bi' ürün var.
-
vakuma gerek yok siyah noktaya koy şırıngayı çek.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------ben de bu şekilde yapıyordum :) alternatif olarak lehim pompası da deneyebilirsin
-
dreampark87 bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------ben de bu şekilde yapıyordum :) alternatif olarak lehim pompası da deneyebilirsin
-----------------------------bugün yaptım kıbkırmızı eddi suradımı :|
gidicem tonik alıcam vallahi çekilmez.