Vali Olabilmek İçin ?
-
Hojalar ben şimdi özel liseden dewam ediorum liseyi dondurmuştum dewam ediyorum. Sonra Üniw. 'e gidicem NASİP ise... Ama Hedefim çok büyük artık sürekli bununla ilgilenir oldum bununla yatar oldum sadece soruma cwp istiorum lütfen ciddi olursa sevinirim NASIL VALİ OLUNUR ? hangi bölümü okumam lazım ? hangi bölümü bitirirsem DİREKT VALİ OLARAK ATANIRIM... Lütfen ciddi yanıtlar verilir ise sevinirim...
-
Hacı şöyle birşey buldum, oku yardımcı olacaktır.
http://www.ebilge.com/271621/Vali_olmak_icin_hangi_sinavlara_girilmeli.html
-
İktisat Kamu yönetimi okuyacaksın ardından kpss ve ardından tonlarca t.... gerekli
-
Direk Vali olunmuyor benim bildiğim, yurtdışında eğitim vs görmek gerekiyor. Kaymakamlıktan da yükselinebiliyor. Ama Kamu Yönetimi okumak şart başta. Ve çok sağlam torpil lazım.
-
Telekinesis bunu yazdı
Direk Vali olunmuyor benim bildiğim, yurtdışında eğitim vs görmek gerekiyor. Kaymakamlıktan da yükselinebiliyor. Ama Kamu Yönetimi okumak şart başta. Ve çok sağlam torpil lazım.
cıkss vali olmak için okumana gerek yok . Kaymakama belkı olursun kı kamu yonetımı okumak yetmıyor yukseklısans tez hatta dr a fılan yapmak gerekiyor . ortaokul mezunu adamda da vali olabılır. ve nitekim su anda var : )
genelde emniyet müdürlerini müşteşarları vali yapıyorlar vali olmazsın yapılırsın .
-
Nakşibendi tarikatına girip vakıf kişilerden olman lazım hehehehe :D
-
Hocam okul önemli tabi ama derece yapmaya kasma onun yerine git geleceği parlak bir partinin gençlik kollarına girmeye çalış.