folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vali Olabilmek İçin ?

Vali Olabilmek İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hojalar ben şimdi özel liseden dewam ediorum liseyi dondurmuştum dewam ediyorum. Sonra Üniw. 'e gidicem NASİP ise... Ama Hedefim çok büyük artık sürekli bununla ilgilenir oldum bununla yatar oldum sadece soruma cwp istiorum lütfen ciddi olursa sevinirim NASIL VALİ OLUNUR ? hangi bölümü okumam lazım ? hangi bölümü bitirirsem DİREKT VALİ OLARAK ATANIRIM...         Lütfen ciddi yanıtlar verilir ise sevinirim...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı şöyle birşey buldum, oku yardımcı olacaktır.

http://www.ebilge.com/271621/Vali_olmak_icin_hangi_sinavlara_girilmeli.html

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

İktisat Kamu yönetimi okuyacaksın ardından kpss ve ardından tonlarca t.... gerekli

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Direk Vali olunmuyor benim bildiğim, yurtdışında eğitim vs görmek gerekiyor. Kaymakamlıktan da yükselinebiliyor. Ama Kamu Yönetimi okumak şart başta. Ve çok sağlam torpil lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Direk Vali olunmuyor benim bildiğim, yurtdışında eğitim vs görmek gerekiyor. Kaymakamlıktan da yükselinebiliyor. Ama Kamu Yönetimi okumak şart başta. Ve çok sağlam torpil lazım.

cıkss vali olmak için okumana gerek yok . Kaymakama belkı olursun kı kamu yonetımı okumak yetmıyor yukseklısans tez hatta dr a fılan yapmak gerekiyor . ortaokul mezunu adamda da vali olabılır. ve nitekim su anda var : )

genelde emniyet müdürlerini müşteşarları vali yapıyorlar vali olmazsın yapılırsın . 

at avrat silah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Nakşibendi tarikatına girip vakıf kişilerden olman lazım hehehehe :D

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam okul önemli tabi ama derece yapmaya kasma onun yerine git geleceği parlak bir partinin gençlik kollarına girmeye çalış.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 7