folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Valve Hammer Editorde Mouse İle Seçme Hatası

Valve Hammer Editorde Mouse İle Seçme Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar cs haritası yapıyorum tasarımı gösteren yerde objeleri seçip ona göre ayar yapıyordum fakat şimdi mouse ile objeleri seçemiyorum bunun ayarı neyim varmı ? valveyi sildim kurdum yine olmadı böyle harita yapmak çok zor yardım edin.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Seçtikten sonra enter'e basınca seçer. otomatik seçmesini istiyorsan üstteki toolbar'ı karıştır veya ayarlardan 2D ayarlarına bir gözat.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yok yine aynı kafayı yedirecek bana şimdi ekranda 4 görüntü varya

1- camera buradan seçemiyorum objeleri :|

2- top x/y

3- side x/z

4- front y/z

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ekran kartının driverini tamamen yükledim düzeldi aynı hatayı yaşarsanız öyle yapın :D sorunu çözmüşken hazır yazayım dedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Yapıp yayınladığınız haritalar varmı ? Bakalım, oynayalım.. 

Toplam Hit: 1069 Toplam Mesaj: 5