folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Valve Hammer İ İyi Bilen Biri Yardım Edebilirmi ?

Valve Hammer İ İyi Bilen Biri Yardım Edebilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar zamanında çok cs map yapmış biriyim yüzlerce belki her türlü sorunun üstünden geldim ancak bilgisayarıma format attıktan sonra

şimdi hiç bir cs mapı yapamıyorum

1 narkozMRT arkadaşımızın dedikleri ile yapmıştım gene aynı ayarları yapıyorum mapı bitirdikten sonra

birdaha çalıştıramıyorum

sorun şu

Executing...

** Command: Copy File

** Parameters: "d:\documents and settings\tayfun\belgelerim\downloads\valve_hammer_full_narkozmrt\valve_hammer_full_narkozmrt\zhlt253\aaa2.bsp" "D:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\aaa2.bsp"

** Executing...

** Command: Copy File

** Parameters: "d:\documents and settings\tayfun\belgelerim\downloads\valve_hammer_full_narkozmrt\valve_hammer_full_narkozmrt\zhlt253\aaa2.pts" "D:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\aaa2.pts"

The command failed. Windows reported the error:

"Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."

deli oldum yapamıyorum onlarca kez denedim şimdiye kadar bir çok kişiye 0 dan cs map yapmayı gösterdim kendi çareme deva bulamıyorum

.pts ve .bsp ye dönüşmüyor galiba yaptıklarım ayarlar tam  yardım edebilicek biri varsa teamwiever ile kontrol edebilecek çok sevinicem : /

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

aynı konuyu ben açıcaktım şimdi :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hackerteam550 bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı konuyu ben açıcaktım şimdi :D

-----------------------------

denemediğim hiç bir şey kalmadı aslında pek yardım istemem ama gerekiyor kardeşim : (  1 aydır uğraşıyorum  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kolay gelsin o zaman ALLAH yardımcın olsun :D sende bendensin çaktırma!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 4