Valve Hammer İ İyi Bilen Biri Yardım Edebilirmi ?
-
arkadaşlar zamanında çok cs map yapmış biriyim yüzlerce belki her türlü sorunun üstünden geldim ancak bilgisayarıma format attıktan sonra
şimdi hiç bir cs mapı yapamıyorum
1 narkozMRT arkadaşımızın dedikleri ile yapmıştım gene aynı ayarları yapıyorum mapı bitirdikten sonra
birdaha çalıştıramıyorum
sorun şu
Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "d:\documents and settings\tayfun\belgelerim\downloads\valve_hammer_full_narkozmrt\valve_hammer_full_narkozmrt\zhlt253\aaa2.bsp" "D:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\aaa2.bsp"
** Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "d:\documents and settings\tayfun\belgelerim\downloads\valve_hammer_full_narkozmrt\valve_hammer_full_narkozmrt\zhlt253\aaa2.pts" "D:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\maps\aaa2.pts"
The command failed. Windows reported the error:
"Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."
deli oldum yapamıyorum onlarca kez denedim şimdiye kadar bir çok kişiye 0 dan cs map yapmayı gösterdim kendi çareme deva bulamıyorum
.pts ve .bsp ye dönüşmüyor galiba yaptıklarım ayarlar tam yardım edebilicek biri varsa teamwiever ile kontrol edebilecek çok sevinicem : /
-
aynı konuyu ben açıcaktım şimdi :D
-
hackerteam550 bunu yazdı:
-----------------------------aynı konuyu ben açıcaktım şimdi :D
-----------------------------denemediğim hiç bir şey kalmadı aslında pek yardım istemem ama gerekiyor kardeşim : ( 1 aydır uğraşıyorum
-
kolay gelsin o zaman ALLAH yardımcın olsun :D sende bendensin çaktırma!