Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
-
Hocalar bölümle ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Veya Van'da yaşayan, üniversite hakkında söylemek istedikleri olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Özellikle yurt durumu (kampüs içi-dışı) ve bölümün tam olarak yeri hakkında...
-
ekşisözlükte yorumlar var git bak istersen.
-
çoktan baktştım oraya pek bilgilendirici değil özellikle yurt konusunu merak ediyorum
-
kyk yurdu kampus icinde
kampus sehir merkezinden 15 - 20 dk uzakta
tip fakultesi sehir merkezinde -
Kampüs merkezin 17 km dışında.Dolmuş veya otobüslerle gidebiliyorsun kampüse.Fakülte binaları dökülüyor,araç ve gereç eksikleri çok fazla bakan edende yok.Hocalar bize dokunmayan yılan bin yaşasın,padişahım çok yaşa edasında.Tıp fakültesi kampüste değil merkezde ve durumları tabii ki çok daha iyi öteki bölümlere göre.Ama orasının insanının ne doktora ne başkalarına saygısı yoktur.İşine gelmeyeni yaparsan bi güzel döverler hiç acımazlar.Yurtlar kampüsün içinde var.Yurtlara kesin kayıt yaptıramazsan yurt müdürünün yanına git kalacak yerim yok,bilmem nereden geliyorum nolur yardımcı olun diye sızlan biraz misafir öğrenci olarak kaydını yaparlar.Ücreti daha fazladır ama en fazla 1 ay sonra yurttan kaçışlar başladığından kesin kaydını yaptırabilirsin.
-
tıp kampüsün içinde değilse tıpta okuyanlar şehir merkezindeki yurtlarda mı kalıyor??
-
Şehir merkezinde cemaat yurtları ve evleri harici 1-2 özel yurt var millet evlere kalıyor.
Toplam Hit: 1808 Toplam Mesaj: 7