Vanilla JS İle Local Dosyaya Kaydetme
-
Selam arkadaşlar.
Kendime ufak bir mobil uygulama yapmaya çalışıyorum.
JS ile json dosyası olarak diske yazmak istiyorum fakat browser izin vermez. Ayrıca server, API vs ile uğraşmak veya localStorage kaydetmek istemiyorum çünkü Clear edince gidiyor.
Ufak bir iki şey tutup kaydedecegim. HTML + JS olarak hazirliyorum ve sonra web view veya bir şey içine gomecegim.
Ne önerirsiniz ? Nasıl yapabilirim ?
Bir kütüphane var sanırsam JS.org muydu ne... fakat in memory tutuyor ve download upload ile çalışıyor... Öylede hos degil
dhmm tarafından 25/Tem/24 08:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi firebase storage de tutmayı denesen verileri? Ya da webview da yanlış hatırlamıyorsam postmessage ile webview dan mobil uygulamaya veri gönderip kaydedip tekrar postmessage ile okuyabilirsin aslında bir dene istersen.
-
. Ayrıca server, API vs ile uğraşmak veya localStorage kaydetmek istemiyorum çünkü Clear edince gidiyor. => bu seçenekler olmayınca imkansız hocam üzgünüm :(
Ama şöyle bir haberleşme yaptırabilirsin:
https://chatgpt.com/share/7d131ecc-700b-4d2f-8f70-c8cfc56c6eed
Denemedim ama MhmdAlmz hocamın dediği postmessage'a benzer bir yaklaşım direkt interface veriyor hoş
Altında bir postmessagela hali var. Ama onda cors mors bir sürü policye takılman olası söyleyim * ile gönderim yapıyor default webview chrome olarak düşünürsek başın ağrır