Vanilla Sky

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

sa müritler dün gece bu filmi izledim açık net ve öz konusayım bi sikimi anlamadım bu nedir böyle ya kuzenle birlikde izledik bittikden sonra film biribirimize dönüp eee amk dedik yani :D olay örgüsü bir degişiyo bi ileri gidiyo bir geri artık ıq su 200 olanlar için mi yapmıslar ne :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

başroldek adam zengin we yakışıklı biri sarışın hatun ona aşık ama o esmere aşık oluo sarışın hatun ondan kurtulmak istediğini düşünüo we o arabadayken intiar etmeye karar werio bizim adamın yüzü parçalanıo etrafındakilere değişmeye başlıo sonra bu bedeni öldürmeden ruhu rüyada yaşatma gbi bişeye başwuruo kaldırımda uyandığı sahne warya normalde ordan itibaren film başlıo esmer hatun bunu geip alıodu beraber yaşıolardı ws aslında onların hiçbiri olmuo kaldırımda uyandığında sabah kız gelmio ewine gidio yüksek alkol we haplarla komaya girio ölüo gibi sonra yakın arkadaşı bu anlaşma yaptığı yere bunun bedenini götürü we film başlıo aslında kaldırımdan sonraki hepsi rüya 

we o rüyanın kabusa dönüşünden başka bişi deil 150 yıl öle uykuda kalıo teknik serwis die bağırmasının sebei ilk barda gelio adam ama bizimki anlamıo yaşadıklarını gerçek sanıo we sonra firmaya gidip konuşunca bunun rüya olduğunu we gerçek hayata dönmek istediğini anlıo 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    irwa ya ek olarak filmin adıda filmde geçen vanilla sky adlı tablodan geliyor o tablodaki resimde gökyüzü vanilla renginde rüyanın başladıgı andan itibaren artık bütün sahnelerde gökyüzü vanilla renginde olarak gözüküyor. arnold schwarzeneger'in 6.gün filmindede but arz bir olay var bir firma insanlara istedikleri kişiyi oldukları bir rüya görmelerini sağlıyorlardı bu filmdede bu tarz bir firma var.Fakat rüyada sorun cıkabiliyor bu tarz durumlardada teknik ekip araya giriyor rüya gören kişiyi kabusdan uyandırıyorlar. bu tarz filmleri sevenler için thirteen floor ve inceptionı da öneririm.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

boktan bi film  , hiç beğenmedim. holivut klişelerinin en sağlam senaryonun bile nasıl ırzına geçebileceğinin müspet bir örneği sadece 

aynen yapay zeka (A.I.) gibi

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 4