Vapurlarımızı Vermiyoruz!!
-
Boğazlarımızın esteiği olan vapurlarımızı hızlı feribotlarla değiştirmemeleri için siz de katılın.. Uzun süre önce başlatılan bu kampanyadan desteğimize karşılık gelen maili aynen yazıyorum siz de destek verirsiniz umarım.. boğazlarımız vapurlarıyla güzel... sayfanın en altında http://www.vapurumuvermiyorum.org/index.html forumu bulabilirsiniz..
"Merhaba, Bildiğiniz gibi "Vapurlarımızı vermiyoruz!" kampanyasında, sizlerin de katkısıyla yaklaşık 25 bin imza topladık ve vapur yerine deniz otobüsü almak isteyen lobiyi gerilettik. Kendi tersanelerimizde üretilecek vapurlar tasarlanması gerektiği konusunda önemli bir baskı oluşturduk. Yeni üretilecek vapurların ise geleneksel tipolojinin korunarak ve yerli teknolojik olanaklarımızla, yerli tersanelerimizde inşa edilmesi gerektiği konusunda kararlı ve ısrarlıyız. Ancak, "yeni vapur tasarımları"nda kullanıcının denizle temasının en çok olduğu yer olan "küpeşteli deniz balkonları"nın kaldırıldığının ilân edilmesi, vapur tipolojisinin ısrarla bozulmak istenmesi, "vapur üretimi" için ideal bir tersane olan tarihi Haliç Tersanesi"nin kapatılmasına uğraşılması, Haydarpaşa ve Sirkeci tren istasyonlarının otel yapılarak, tren ve vapurun birbiriyle bağlantısının kesilmesine yönelik çalışmalar, üçüncü, dördüncü köprü, "yedi tepe yedi tünel" gibi projelerle kitle ulaşımının dışlanması, vapur tipolojisini ısrarla bozma çabaları, "yeni vapur tipi" projesinin kullanıcı, üretici, kaptanlar ve vapur tarihçilerinin bilgisi dışında kapalı kapılar ardında yaptırılmaya çalışılması, vapur çalışanlarının rahatsızlıklarının sürmesi gibi bir çok sebep "Vapurlarımızı vermiyoruz!" kampanyamızın devamlılığının önemini ortaya koyuyor. İmzanızla destek verdiğiniz kampanyamızı daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için bir bilgi grubu oluşturduk. "Vapurlarımızı vermiyoruz!" kampanyası ile oluşan sivil inisiyatifin devamlılığını Internet aracılığıyla sağlamak, İstanbul"a dair alınan kararlarla ilgili eleştirilerimizi ve tepkilerimizi iletebileceğimiz bir kamusal alan oluşturmak amacıyla, güvenilir kaynaklardan aldığımız haber ve bilgileri sizlere göndermek istiyoruz. Desteğinizin artarak sürmesi dileğiyle, "Vapurlarımızı vermiyoruz!" katılımcıları Konu ile ilgili link aşağıdadır. http://www.vapurumuvermiyorum.org/neden.asp "
.
-
+++++
-
yok olm oyle bişey ak fake bunlar.
www.vapurlarhepkalacak.com -
ulan o vapurları ordan alırsanız üsküdar-eminönü hattında aldığım zevki nası alıcam ben daha bu hayatta.ibnelik yapmayın ellemeyin vapurları lan
Toplam Hit: 824 Toplam Mesaj: 4