Var Mı Böyle Masa?
-
-
Daha önce görmüştüm sağolasın.
-
Yaaaa,, nerdeeen, nereyeee...
-
Atamızın yanındaki hafif tombulumsu kadın benim halama benziyo la harbi çok ciddiyim
-
Atamız yine karizma çıkmış :)
-
böle daha babacan george clooney vari bir duruşu var....
-
gurur kere gurur saygı kere saygı herşey war abi fotoda aahhh ulan osmanlı :S
-
Ya hani her insanda olurya kendine ait olan şeyleri veya ait olduğuğu şeyleri en iyi diye görür yada eşsiz sanar , o duyguyla alakası yok gerçekten ; sadete geliim Atatürk dünyanın gelmiş geçmiş en karizmatik lideri gerçektende onla ne kadar övünsek gurur duysak gerçekten az'dır , Eğitim sistemimizden kaynaklanan aptallıklardan dolayı hani 1. sınıftan itibaren başlarız görmeye antlaşmalar kurtululş savaşımız vs. ancak lise 2 ve lise 3 de sadece farkına varabildim sevr antlaşmasını 3. sınıftada işliyorduk şu andada işliyorz tabi o zmn sadece işliyorduk : ) , ve Atatürk'ün neler yaptığını tam kestiremiyordum ama şimdi anlıyorum Ne kadar eşsiz ve zeki olduğunu aldığı kararların ciddiyet ve doğruluğunu , gerçekten eşsiz bi kişilik ama şimdiki duruma bakıp o kadar üzülüyorumki sağdan soldan tırsan adamların gölgesinde idare ediliyoruz ülkemiz farketmesekte çok kötü durumda allah hepimizin yardımcısı olsun ve başımıza Tekrar onun gibi birisini nasip eylesin...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Atamızın yanındaki hafif tombulumsu kadın benim halama benziyo la harbi çok ciddiyim
-----------------------------
İnsanLar Çift YaratıLmıştır (: -
eski bitti gitti geride gelmez onun için önümüze bakıp doğru kararları almamız şart tabe millet cebini düşünmekten vazgeçerse...
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 10