Varsayılan Tarayıcısı Opera Olan Telefonlar İçin 0.Facebook.Com
-
nokia'nın kendi yeni nesil telefonların çoğunun tarayıcısı bilindiği üzere, Opera. evet güzel bİR tarayıcı opera ama 0.facebook.com'a girilemiyor. 5 yıllık wap kullanıcısı olarak yine çığır(?) yaratacak birşey açıklıyorum. bahsi geçen teefonlardan 0.facebooka girmek için MÜZİK ÇALARa girip seçeneklerden, İNDİRİLENLER sonra ADRES GİR - URL GİR kısmına '0.facebook.com' yazıp girebilirsiniz.saygılar.
-
El altında dursun sonuca bakarız.
Edit : Konuyuda gizleyiver bi zahmet
-
bence gizlemeye gerek yok çünkü bi açık falan değil. kapatmaları için piyasadaki tüm telefonları toplamaları lazım :D görsün herkes. açık olsun.
-
çığır yaratacak bşe değil biliniyordu zaten ama bilmeyenler için açıklaman güzel olmuş
-
ben giriyorum operadan :D
-
peki normal şartlarda en çok girilen sosyal ağ sitesinde neden operadan girilemiyorki ?
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
çığır yaratacak bşe değil biliniyordu zaten ama bilmeyenler için açıklaman güzel olmuş
----------------------------- -
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
peki normal şartlarda en çok girilen sosyal ağ sitesinde neden operadan girilemiyorki ?
-----------------------------m.facebooka girebiliyorsun operadan fakat 0a girmiyor işte.
-
o dediğin s40larda hocam ya.. ben de çok eskiden beri wap kullanıyorum. şimdi nokia c3üm var evet dediğin gibi operadan 0.facebooka girmiyor. ihtiyaç duyduğumdan değil de biliyorum girmediğini. internet paketim eksik olmaz :D