Vasi Atama Davası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

İyi günler müridler.

Annem şizofren hastası dedem ve ananem vasisi idi ancak dedem vefat etti ve ananem evden dısarı cıkıcak durumda degil.

Bugun mahkemeye cıktım. Durum bu ?

Hakim ertelenen davaya gelmeme gerek olmadını söledi.

Dava daha uzar mı ?

Hiç bir şey anlamadım Türkiye finans ne alaka ? Ve bundan sonra ne olabilir ? teşekkürler

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Hocam finansbank tam olarak ne alaka kestiremedim ancak ertelenme sebebi tamamen o yazının gelmesi ve davanın gidişatını etkileyecek birşey olacağını zannetmiyorum. Diğer duruşma için hakim bankadan cevap gelmeyeceğini düşünerek gelmene gerek yok demiş olabilir. Sonuç olarak muhtemelen vasi olarak sen atanırsın bir insan hayatı söz konusu sonuçta.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Hem kardeşimin konusu up olsun hemde fınans bankın maas ıle bır alakası oldugunu dusunuyorum...

Bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa eger. Yardımcı olurlarsa cok sevınırım.

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Daha önce Türkiye finans'a bir yazı yazmışlar (muhtemelen maaş veya başka bir ödeme ile ilgili) bu yazıya cevap gelmediği için duruşmayı ertelemişler. 

Toplam Hit: 1302 Toplam Mesaj: 4