folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vasıfsız Eleman Azalması

Vasıfsız Eleman Azalması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Simdiki zamandan bahsediyorum yani suan artık vasıfsız olan kisilerden degil olacaklardan.Bence Türkiyede bi 5-10 sene içinde vasıfsız eleman sayısı %40 kadar azalıcak gibime geliyor.Cnkü bakıyorum artık herkez bişey okumanın pesinde boş gezen adam bayağı azalmaya basladı.En basitinden benim 1-2 arkadasım haric herkez suan lise okuyor ve lise mezunu olacak.Türkiyede bence vasıflı eleman bollugu olacak cok seneler sonrada.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

lise mezunu olmanın ne kadar avantaj sağlayacağından şüpheliyim dostum

senin de dediğin gibi:

Aptal insanlardan daha berbat bir durum vardır o da kendini zeki sanan aptal insanlardır

insanlar ne zaman ki düşünmeye başlar işte o zaman azalır vasıfsız elemanlar kanaatindeyim.

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

ne güzel işte o zaman rekabet doğar kalite artar :)) 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Vasıflı insan nedir? lise, 2 veya 4 yıllık bir üniversite okumuş bir insanmı? Yoksa okumus yada okumamıs okudugu alanda yada degıl bır alanda uzmanlasmıs ve verdıgın ısı yapabılecek insanmı?Eğer sızın ıcın 1. soyledıgım ıse dogru pıyasada dolu... 2. söyledığım ıse %20-25 ya var ya yok. iş yapıyor ama allaha emanet...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------

Vasıflı insan nedir? lise, 2 veya 4 yıllık bir üniversite okumuş bir insanmı? Yoksa okumus yada okumamıs okudugu alanda yada degıl bır alanda uzmanlasmıs ve verdıgın ısı yapabılecek insanmı?Eğer sızın ıcın 1. soyledıgım ıse dogru pıyasada dolu... 2. söyledığım ıse %20-25 ya var ya yok. iş yapıyor ama allaha emanet...

-----------------------------

Aynen öyle. Katılıyorum hocam.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

liseden sonra sanayii de kimi çalıştırabilir bu adamdan ne beklersin ? Ünv. okuyup ta iş bulamayan adamları ne yapıcan ? daha doğrusu ünv. okudum deyip 1000 tl ye 1500 tl ye çalışamam fazlasını isteyen adamdanlardan ne beklenir.

Onu da geçtik ülkede herkes ünv. mezunu olursa küçük sanayii de büyük sanayii de kim çalışıcak ?

Vasıf sadece okumakla kazanılmıyor okumakla adam olunmuyor.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocam yeteneğin varsa bir işe emin ol seni fark ederler yeterki yaptığın işin en iyisini yap

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 1244 Toplam Mesaj: 7