folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları

Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Daha önce genel olarak bu tarz firmalar ile ilgili konu açılmış. Güncelliğini yitirdiğinden burdan sorayım dedim.

Bu gün vatan bilgisayardan aradılar . Kariyer.nette cv vardı büyük ihtimal ordan gördüler. Teknik Servis Elemanı pozisyonu için.

Gittim görüştüm. Yüzde 95 olacak. Yalnız sormayı unuttuğum şeyler oldu ve çok enteresan :D Hayatımda ilk defa maaşı sormayı unuttum.

6+1 gün çalışıyorlarmış. İnsan kaynakları yöneticisiyle skypedan görüştük mağaza müdürüyle konuşacağımı söyleyince bende ona sorarım dedim. Adamlada enseye şaplak göte parmak muhabbet ettik unutmuşum gitmiş.

Şimdi bunlar 2 vardiyamı çalışıyor. Yalnız satış elemanları değil teknik servis elemanları için soruyorum. 7 Saat çalışılıyor diye okudumda biryerde. Ve maaş kaça geliyor? Yemeği onlar veriyormuş onu sölemişti ik'daki eleman. 

Yaz için giricem bu işe ardından üniversiteye gidicem allah izin verirse. Ama şimdi bir oyun firmasındaki arkadaşım game master aradıklarını söyledi. Cv gönder filan dedi. Ama 3 ay çalışacağımdan arkadaşın itibarı zedelensin istemiyorum. 3 aylığına giricem dersemde almazlar zaten.

En kötü ihtimalle üni kazanamam. Oyun firmasının kadrosu dolar ve burda uzun süreli çalışırım bir süre. Bu yüzden size sorayım dedim.

Teknik servis kısmının olayı nedir. Kimler neler biliyor.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Burayı da ben alayım merak edıyorum sartlarını :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kariyer.net'e cv koyunca harbiden arıyorlar mıymış ? Ben oradan bi şey çıkmaz diye pek önemsememiştim.Hacı işe alırlarsa benide aldırsana ya la. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

oyun firması dediğin hangisi hocam? ve tam olarak oyun firmasında ne yapacakmışsın? aral falan mı? 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

http://www.sartlarnasil.com/sirketler/elektrik-elektronik-aletler/vatan-bilgisayar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bladex38  orada çalışıyordu eskiden ona sor.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

http://www.sartlarnasil.com/sirketler/elektrik-elektronik-aletler/vatan-bilgisayar

Hocam bu şartlar satış elemanları için. Bana teknik servis için olanı lazım.

Hocam joygame arıyor game masterlık için. Tabi giriceğim kesin değil orda ekip sorumlusu eskiden iş arkadaşımdı oyun firmasından. Söylesem aldırır tahminimce ama hem söylemek istemiyorum hemde yukarda yazdığım gibi sıkıntılı durumlar var.

@citizen girersem boşluk olursa ayıp ettin :) ayrıca yıllar önce satış danışmanlığı için başvurmuştum. Belki ordan vardır ellerinde cv

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bu arada başvuru yapan olursa şimdiden söyleyeyim sınav yaptılar beni resmen 10 15 dk :D Yani öyle ben gideyim 2 format atacaz zaten demeyin

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=oce0monjr_I

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hocam teknik kısımı bilemem ama askerde bir arkadaşım vardı vatan'ın satış kısmında görevliymiş sivilde , çok şikayetçiydi hiç sevmiyordu vatanı :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Hocam teknik kısımı bilemem ama askerde bir arkadaşım vardı vatan'ın satış kısmında görevliymiş sivilde , çok şikayetçiydi hiç sevmiyordu vatanı :D

aynen hocam satıştan herkes şikayetçi :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 6312 Toplam Mesaj: 11