Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları
-
Daha önce genel olarak bu tarz firmalar ile ilgili konu açılmış. Güncelliğini yitirdiğinden burdan sorayım dedim.
Bu gün vatan bilgisayardan aradılar . Kariyer.nette cv vardı büyük ihtimal ordan gördüler. Teknik Servis Elemanı pozisyonu için.
Gittim görüştüm. Yüzde 95 olacak. Yalnız sormayı unuttuğum şeyler oldu ve çok enteresan :D Hayatımda ilk defa maaşı sormayı unuttum.
6+1 gün çalışıyorlarmış. İnsan kaynakları yöneticisiyle skypedan görüştük mağaza müdürüyle konuşacağımı söyleyince bende ona sorarım dedim. Adamlada enseye şaplak göte parmak muhabbet ettik unutmuşum gitmiş.
Şimdi bunlar 2 vardiyamı çalışıyor. Yalnız satış elemanları değil teknik servis elemanları için soruyorum. 7 Saat çalışılıyor diye okudumda biryerde. Ve maaş kaça geliyor? Yemeği onlar veriyormuş onu sölemişti ik'daki eleman.
Yaz için giricem bu işe ardından üniversiteye gidicem allah izin verirse. Ama şimdi bir oyun firmasındaki arkadaşım game master aradıklarını söyledi. Cv gönder filan dedi. Ama 3 ay çalışacağımdan arkadaşın itibarı zedelensin istemiyorum. 3 aylığına giricem dersemde almazlar zaten.
En kötü ihtimalle üni kazanamam. Oyun firmasının kadrosu dolar ve burda uzun süreli çalışırım bir süre. Bu yüzden size sorayım dedim.
Teknik servis kısmının olayı nedir. Kimler neler biliyor.
-
Burayı da ben alayım merak edıyorum sartlarını :)
-
Kariyer.net'e cv koyunca harbiden arıyorlar mıymış ? Ben oradan bi şey çıkmaz diye pek önemsememiştim.Hacı işe alırlarsa benide aldırsana ya la. :)
-
oyun firması dediğin hangisi hocam? ve tam olarak oyun firmasında ne yapacakmışsın? aral falan mı?
-
http://www.sartlarnasil.com/sirketler/elektrik-elektronik-aletler/vatan-bilgisayar
-
-
janni bunu yazdı
http://www.sartlarnasil.com/sirketler/elektrik-elektronik-aletler/vatan-bilgisayar
Hocam bu şartlar satış elemanları için. Bana teknik servis için olanı lazım.
Hocam joygame arıyor game masterlık için. Tabi giriceğim kesin değil orda ekip sorumlusu eskiden iş arkadaşımdı oyun firmasından. Söylesem aldırır tahminimce ama hem söylemek istemiyorum hemde yukarda yazdığım gibi sıkıntılı durumlar var.
@citizen girersem boşluk olursa ayıp ettin :) ayrıca yıllar önce satış danışmanlığı için başvurmuştum. Belki ordan vardır ellerinde cv
-
Bu arada başvuru yapan olursa şimdiden söyleyeyim sınav yaptılar beni resmen 10 15 dk :D Yani öyle ben gideyim 2 format atacaz zaten demeyin
-
-
Hocam teknik kısımı bilemem ama askerde bir arkadaşım vardı vatan'ın satış kısmında görevliymiş sivilde , çok şikayetçiydi hiç sevmiyordu vatanı :D
-
sokoban bunu yazdı
Hocam teknik kısımı bilemem ama askerde bir arkadaşım vardı vatan'ın satış kısmında görevliymiş sivilde , çok şikayetçiydi hiç sevmiyordu vatanı :D
aynen hocam satıştan herkes şikayetçi :)