Vatan Bilgisayar Günde 10 Tane Sms Gönderiyor. Psikolojim Bozuldu.
-
Allah için vatan bilgisayar günde 10 taneye yakın mesaj gönderiyor
indirimler var, mağazaya uğrayın falan filan hergün hergün bıktım artık
ne yaptıysam ne ettiysem kurtulamadım ağlamak istiyorum
hergün farklı numaradan gönderiyorlar
arıyorum hepsi kapalı numara bir tutturabilsem ne yapacağımı biliyorum ama kapalı numaralar
bundan nasıl kurtulurum ben ustalar, bir yol gösterin bana
-
-
şikayet etsem ne olacakki farklı farklı numaralardan hala gönderecek ibneler ?
-
vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, devam ederse mahkemeye verecem dersen iş görür :D
-
operatörünün müşteri hizmetlerini ara reklam mesajlarını vs. kapattır.
avea da online işlem merkezinden oluyor diğer operatörlerde online oluyomu bilmiyorum
-
poler frst'die bi yerden mesaj geliyo bu numarayı arayın die. 1 deil 2 deil 3,4...20 deli oldum sabah aradım bi kaydım adama adam kendine geldi tmm beyfendi özür dileriz dedi kapatıı :)
-
Hocam bana bir yerden surekli mail geliyordu. Bir daha bu maili almak istemiyorsaniz tiklayin dizor ama o da calismiyordu. Bunlara bir ihtar cektim sizi mahkemeye verecegim diye adamlar hemen donus yapti bir daha reklam gelmeyecek diye bir daha da gelmedi. Yine benzer sekild e Bir hafta olmadi babama bor arcelik bayisinden mesaj geldi daha babam burasinin onunden gecmemistir. Ayni mesaj amcama da gelmis. Ben bu numaralarin hatti aldiklari subeye bagliyorum. Eger bir daha gelirse cidden ortaligi karistiracagim. Adami sinir ediyorlar.
-
vatanın sitesine üyelik gir karıştır onları istemiyorum diye kapatabiliyorsun.
-
narkozMRT bunu yazdı
site kapalı bilginize
-
jawsap67 bunu yazdı
operatörünün müşteri hizmetlerini ara reklam mesajlarını vs. kapattır.
avea da online işlem merkezinden oluyor diğer operatörlerde online oluyomu bilmiyorum
bunu bir deneyeyim teşeüker ederim
ama hiç umudum yok kesin birdaha yollarlar ibneler