Vatan Bilgisayar Kolpalığı 2
-
Selamlar Arkadaslar daha onceki konumdada yazmıstım.aldiqim samsung marka laptop 3.ayinda kapanmisti acilmamisti.yeni anakart parasi 425 lira istemislerdi,sonunda anakartı deqistirmislerdi Gelelim asıl konumuza Carsamba gunu lenova z580 marka laptop siparisi verdim,persembe günü siparis hazirlaniyor yaziyodu,cuma oldu gene ayni bunada tamam dedim.h.sonu bktim gene ayni siparis hazirlanio.dedim p.tesi kesin gelir(vize haftam bilg. okuyorum,uygulamalı sınavlar alayı)p.tesi derken aradim yaptım biseyler 10 is gunu icerisinde gelcek dediler,bugun oldu aradim agir bi sekildde konustum,ellerinde kalmadigi icin uretici firmadan isticeklermis daha,30 is günü icerisinde gelir dedi piskin piskin. bu sefer baya agir sovdum.resmen adamla dalga geciyolar.Siparis aldıklarına gore ellerinde olacak amk cocuklarinin,musteri memnuniyeti sifir,gidicem magazalarina ana avrat basacam,suclu duruma dusucem.dis ulkeden aliyoz sanki amk cocuklari bi daha alisveris yaparsam piçim aq onu bunu gectim bu picler yuzunden 2 vizem fena qirdi,milletin agiz kokusunu cektim ustune VAtan size emanet orospu çocukları. vatandan alisveris yapmadan 2 Kez düsünün derim. vaktinizi aldiysam affola
-
laptop alışverişlerinde mormani yi öneririm.
-
Vatan'ın kapısından girmem, sitesini pcmde açmam. Üstelik tek bir ürün almış değilim. Gitmeyin hacılar Vatan'a, Teknosa'ya gitmeyin.
-
Çok benzer olayı dartyde yaşadım. Tam 2 hafta bilgi bile alamadım. 1500 lira 12 taksit ödedim, elimizde sipariş ettiğiniz ürün yok dediler, siparişi iptal ettim, hala ay ay geri ödeme sürüyo.
Uzak durun.
-
vatan'dan 20000 liralık alışverişim var, hiçbir sorun yaşamadım.
ayrıca kampanya günlerinde piyasanın gayet altına ürün düşürülüyor.
-
Aynı laptoptan aldım 2 ay önce bende hiç bir sorun çıkmadı.Epeydir de alış verişim oldu.İndirim günleri çok avantajlı oluyor.
-
arkadaşıma bu hafta aynı bilgisayarı İstanbul Bilişim den aldık.Ertesi gün elimize geçti ve müşteri hizmetleri de baya ilgili.Alışveriş yapacak arkadaşlara öneririm.
-
abi internetle ne uğraşıyosun sen. gidip direk almak en temizi.