folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatan Bilgisayarda Nakit Ödeme?

Vatan Bilgisayarda Nakit Ödeme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Selam muritler.. yarın bi kaç bişey alıcam vatandan (ekran kartı, psu, ram)..

Ancak sitesinde yazdığı fiyatlardan bi bok anlamadım açıkçası. Paso kredi kartlarına özel fiyatları yazmış. Bi ürünün fiyatı ne belli değil :s

Örneğin;

VatanCARD AvantajıVatanCARD İstemiyorsanız
    %20 İndirim 
    WorldCard 6 Taksit
    127 $+KDV 218 TL
    KDV Bizden 
    Havale
    159 $+KDV 231 TL
    %10 İndirim 
    Axess 6 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Bonus 5 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 6 Taksit, Kredi Kartı Tek Ödeme, AsyaCard 5 Taksit
    143 $+KDV 246 TL
     Axess 10 Taksit, CardFinans 10 Taksit, Bonus 10 Taksit, Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit, Türkiye Finans 10 Taksit 159 $+KDV 273 TL

En ucuzu World e 218 tl görünüyor. Nakit olarak öderkende bu fiyatmı baz alınır yoksa daha mı ucuz veya pahalıdır?

Vatancardımda var, alışveriş yapmışlığımda ama hiç dikkat etmedim daha önce diğer bi kaç yere nazaran fiyat olarak gayet uygun görünüyor burası. 

açıklayıcı olması için örnek link aşağıda..

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engts250di1gd3ww-gts250-gddr3-1gb-256bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=42069

aynı ürün gold da 270 tl. 

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92431&ad=ASUS-ENGTS250-Di-1GB-DDR3-WW-NViDiA-DX10-Ekran-Kartlari

Fikri olan yazarsa sevinicem

Altan naptın oğlum :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Hesabını 246'ya göre yap derim.  218lik fiyat word kartla 6 taksitle alırsanki fiyat. 231 ise havale ile alırsanki fiyat.  Yine de yanlışım olabilir. Vatan kartım var de yoksa çıkart hemen almadan önce. Az da olsa indirim yapıyor yoksa kaçırırsın. sormuyorlar sana var mı yok mu diye. 27tl lik mouse u 26 ya almıştım :)) 

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

@madrew hocam banada öyle geliyo sanki ama kredi kartıyla almak nakit almaktan niye daha ucuza gelsin o saçma geldi.

Yokmu tam bilen birazdan gidicem gerçi ama bi öğrenipte gitsem cok iyi olucaktı..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Neyse kimse siklemedi ama aradım sordum şimdi ihtiyacı olan olursa diye yazıyım :D

KDV bizden olan fiyat nakit fiyat oluyomuş mağazadan alırkende ama bugün 9.45 e kadar sonmuş o kampanyalarda bitiyomuş hadi ben gittim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Dostum bugün son gün.

world karta 5 taksit %20 indirimli.

peşin dahi bu indirim yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

@madrew hocam banada öyle geliyo sanki ama kredi kartıyla almak nakit almaktan niye daha ucuza gelsin o saçma geldi.

karta teşvik

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Eskiden Topkapıdaki Vatanda yarım saatte cardfinans çıkartabiliyorduk. Cardfinansla alınca daha ucuza geliyordu :) Şimdide worldcard için aynısını yapıyorlar.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

karta teşvik

bi işe girdiğimde sırf bu yüzden worldcard alıcam, baksana peşin bile bu kadar indirim yapmıyor adamlar

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    %10 İndirim 
    Axess 6 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Bonus 5 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 6 Taksit, Kredi Kartı Tek Ödeme, AsyaCard 5 Taksit
    143 $+KDV 246 TL

Vatan Bilgisayar'dan çok alışveriş yaptım.Nakit olarak %10 İndirim yazan kısım nakit fiyatıdır, her zaman.

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
Toplam Hit: 6980 Toplam Mesaj: 9