Vatan Parça Parça Satılıyor.OKUYUN
-
muridler az önce tv de izledim muş hava limanı 2 yıllıgına kapatılmıs..sizce neden olabilir.Tabiki amerikanın irana yakın zamanda yapacagı saldırı.Bu saldırıda ana merkez ucak iniş kalkış rota vs. tum sistemler muşa kurulcakmış.Yani oyle tahmin ediliyor.fakt hükümet bunu hala gizli tutuyor..Kamuoyunda saklı birsürü olaylar gerceklesiyor..Bu vatanı iktidardaki parti parsel parsel satıyor.Öce nato izmir üssü sonra muş yakında aq hakkariyi de kaparlar ordaki halkımızı göc ettirip üs yaparlar orayı..UYAN TÜRK MİLLETİ VATAN ELDEN GİDİYOR A.Q tayyip tayyip diyodunuz hani onun bunun katiline ortak oluyor.para alcam kredi alcam diye bush un elini ayagını öpüyo..Tayyip eşşegin amını yii Başka bişi demiyom.İktidar değişmeli muridler..Tayyipin hedefi farklı..Üzülerek söylüyorum ülkemizi içten sinsice feth ediyorlar

-
RooTTeR iyi hoş diyorsunda a.k laftan anlayan varmı sence bırak devleti a.k telekomuna o kadar laf söyledik heriflerin umrunda degil....Sen devam et :S
-
la zaten telekom mıllete tam sokuyor..kendi paramızla rezil oluyoruz zaten 512 adsl var sitemin ftp sine girsem bide aynı anda 1-2 siteye girşem şapta kesiliyor.Yok boyle bişi..Millet yurtdısında 10mbbit neti aylık 5 $ a alır..biz 512 3gb kotalı 29 ytl verıoz..alayıda vergi a.q Bu hükümetin taaaaaa A.Q
-
onu bırak normal sivil yabancıların yunanlar ın amerikanlar ın vs. ege akdeniz tatil yerlerinde bir sürü arsaları evleri var. zamanında 1.dünya savaşı ndan sonraki işgalde bunlar başımıza ne işler aşmıştı. gene çoğaldılar iyice
-
valla MeTaLLiCaLi'ninde dedii gibi annayan yoq kardes bosa konusuoz aq :S
-
amerika iraga saldiriyor uçaklar turkiyeden kalkiyor, irana saldiriyor gene uçaklar turkiden kalkiyor, bize bisi olursa ne arap ulkeleri ne bati ulkeleri yardim edecek ortada kalicaz.. bir musluman ulke olarak devlet utanmali ya..
-
tam senn dediin gibi olcakq :s batı sallamıcak doguda dicek bize böle böle yapmalarına izn verdiler kalcaz ortadas :S
-
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl! -
-
-
Arkadaşlar Zaten Antlaşmalara göre Hakkari türk sınırları içinde dğil.Burası Zamanında İngilterenindi ama onlarda ABD ye devrettiler.YArın adamlar çıkın topraklarımdan deseler hiçbirşey yapamayız.Biz adam olamazsak sırf birbirimizi yediğimiz için adam olamayız.Avrupa bize kıçıyla gülüyor.Açın bakın tarihi geçmişte bile sırf birbirimizle savaşmışız.Bir millet 7 de neyse 70 ndede o dur...Millet olarak sürünmeye mahkum bir toplumuz.Peki yeni çıkan yasadan haberiniz varmı?Asıl olay bu işte!Yurtdışındaki iş adamları Türkiyeden 10 hektar yer satın alabilecekler...Bu ne demektir sizce?Bu milleti bayrağıyla,askeriyle satıyorlar.Biraz geç uyanacağız ama iş işten geçmiş olacak.kendi adıma konuşuyorum a.g savaşa gidenin.Sadece cihat çağrısına allah rızası için giderim başka türlü benden tık çıkmaz.Yoksulluk sınırı 1.300 YTl,açlık sınırı 850YTL ama gel görki asgari ücret 350Ytl.Hangi ülke için kan dökecem?Hala daha sömürmeye çalışıp vergi üstüne vergi koyuyorlar.Adamlar 4 milyar maaş alıyor o bile yetmiyormuş!Peki asgari ücret alan bi aile ne yapıyor o zaman...!Yazık...Çok Yazık...!